Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nova ozljeda Rosea pogodila brojne NBA igrače

Nakon što je propustio cijelu prošlu sezonu zbog rupture prednjeg križnog ligamenta lijeve noge, nesreća nekadašnjeg MVP-a lige se nastavlja. U porazu protiv Portland Trail Blazersa, Derrick Rose je opet ozlijedio koljeno, no ovog puta radi se o desnom koljenu. Strašan trenutak dogodio se krajem 3. četvrtine pri rezultatu 68:68. Zbilo se to tijekom jedne sasvim obične akcije koju organizator igre Bullsa ponovi nemali broj puta u svakoj utakmici, protrčavao je kroz reket kako bi se oslobodio svog braniča, no koljeno nažalost nije izdržalo.

Iako je ovakav tip ozljede najopasniji, još nema nikakvih službenih informacija koje bi ukazivale na ono najgore. Rose će tijekom dana obaviti magnetsku rezonancu koljena, te će se tada znati više o prirodi i težini ozljede.

Teški su ovo trenutci za mladog razigravača, kao i za njegovu momčad. Ostatak lige pokazuje solidarnost i Rose prima veliku podršku od strane suparničkih igrača i momčadi, od bivšeg suigrača Johna Lucasa III, preko legende Bullsa Scottieja Pippena pa sve do jednog od ponajvećih rivala Paula Georgea. Najglasniji su upravo njegovi jučerašnji protivnici, igrači Trail Blazersa koji su “zatrpali” Twitter porukama podrške.

“Bez obzira na naše rivalstvo s Bullsima, nadam se da ozljeda Rosea nije ozbiljna”, napisao je Paul George, zvijezda Pacersa.

“Zaboravimo na poraz, nadam se da Rose nije ozbiljnije ozlijeđen. Moje misli su s njime. Nadamo se da će sutra biti dobrih vijesti oko njegovog statusa”, objavio je Pippen.

“Nadam se da je Rose u redu”, napisao je Wesley Matthews, igrač Portlanda, a slične poruke objavili su i Damian Lillard, Mo Williams te Nicolas Batum.

“Molit ću se da sve bude u redu s Roseom”, napisao je Anthony Morrow.

Latest Posts

NE PROPUSTITE