Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nova sezona, “novi” portal

Bliži nam se nova NBA sezona, po mnogim komentarima i medijski najistaknutija u posljednjih nekoliko godina. Sezona koja æe dati mnoge odgovore, u prvom redu može li Kobe Bryant do treæeg uzastopnog naslova i uloviti navodno nedodirljivog Michaela Jordana, mogu li još stariji Kelti konaèno po još jedan (vjerojatno i zadnji naslov sa ovom ekipom), te hoæe li se LeBron konaèno pretvoriti u momèadskog pobjednika.

Sve vijesti vezane uz to (a naravno i ostale vijesti preko Bare) moæi æete i ove godine pratiti na vašem/našem portalu specijaliziranom za NBA košarku, NBA-Croatia.com. Jedini hrvatski NBA portal na ovim prostorima kreæe u svoju èetvrtu NBA sezonu, sezonu sa puno ambicija, nade i želje za stvaranjem neèeg boljeg, novijeg i zanimljivijeg.

Ekipa nije doživjela drastiène promjene, vjerni i iskusni novinari su i dalje s nama, sa nekoliko pomlaðenih èlanova koji æe unijeti dodatnu snagu portalu koji æe i dalje biti dio vašeg (nadamo se) dnevnog rituala. No, ukoliko se ekipa nije drastièno promijenila, to ne znaèi da stranica nije doživjela odreðene promjene.

Na prvi pogled možete odmah vidjeti da smo portal malo obojali, izmijenili, pošarali, uljepšali. I dalje težimo ka preglednoj naslovnici koja na prvi pogled odmah nudi sve što naši èitatelji moraju vidjeti i znati.

NBA-Croatia.com!

Osim promjene dizajna i izgleda samog sadržaja, komentara i drugih stvari, portal je najveæi iskorak napravio pri stvaranju vlastite baze igraèa i ekipa. Ujedno i k vlastitim statistikama utakmice, a naravno i ljestvici lige. To u prijevodu znaèi da vam više neæe biti potreban nba.com da pogledate detaljnu statistiku sa utakmice, pogledate možda profil igraèa, njegovu statistiku ili opširnije osobne podatke.

Za kraj možemo dodati da æe na portalu i dalje ostati poseban prostor za NCAA ligu gdje æemo se posvetiti prvoj diviziji u sveuèilišnoj košarci, posebice našim igraèima u toj ligi. Ovim putem možemo napomenuti da je u obeæanu zemlju otišao i naš novinar Ivan Berljafa koji æe na Floridi pohaðati srednju školu, a nakon toga nadajmo se odlazi u NCAA osvojiti naslov, pa naravno slijedi NBA draft te na kraju i osvajanje NBA prstena. Osim NCAA, ostaju i tjedne rubrike, profili, biografije, zanimljivosti i povijest lige æete moæi i dalje pratiti samo na našem portalu. A za sve ljubitelje pokera možemo samo naglasiti da se NBA-Croatia liga vratila, ovog puta u suradnji s hrvatskom poker stranicom Pokerica.net.

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji nas podržavate, redovno èitate i klikate, te se nadamo da æe te nas i ove godine puno èitati, pratiti i gledati, a ujedno æemo i dobrodušno èekati na vaše (dobronamjerne) kritike koje uvijek možete poslati putem našeg kontakta.

Budite pozdravljeni i polako pripremite vlastiti bioritam za najluðu košarku na svijetu – I LOVE THIS GAME.

Latest Posts

NE PROPUSTITE