Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novak Đoković:”Svim srcem navijam za Dončića, ne zaboravite da on ima tek 21 godinu”

Iako su Shaquille O’Neal i Charles Barkley pozvali na smirivanje strasti kada se nižu hvalospjevi na račun Luke Dončića, nova zvijezda koja je medijski istupila i rekla kako svim srcem navija za mladog Slovenca je Novak Đoković.

„O Luki mislim sve najbolje, i kao osobi i kao košarkašu. S njime sam u kontaktu još od doba kada je igrao za Real, kada smo se često i viđali. Iznimno se radujem njegovim uspjesima i svim srcem želim da uspije. Pratim svaku njegovu utakmicu. U aktualnom playoffu dokazao je da je sigurno među najboljim košarkašima današnjice, što svakako zaslužuje.“ – rekao je srpski tenisač te dodao: 

„Dodatnu težinu njegovim uspjesima daje činjenica kako on ima samo 21 godinu. Najave njegove karijere bile su velike, ali on je nadmašio sva očekivanja. Iako je do sada radio sve savršeno, pred njim je još puno vremena. Vjeruje u sebe i svoje mogućnosti, na parketu je pravi vođa. Pritom je bitno naglasiti da mu je iskustvo iz Reala uvelike pomoglo da postane vođa u NBA ligi.“ – zaključio je Đoković

Latest Posts

NE PROPUSTITE