Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nove ozljede visokih igrača Knicksa

Loše vijesti za navijače New York Knicksa. Nakon katastrofalnog prvog dijela sezone, Knicksi su naredali nekoliko pobjeda zaredom i činilo se da sezona nije izgubljena. Onda se dogodio poraz protiv Charlotte Bobcatsa, pa protiv Indiane, i jučer, protiv Los Angeles Clippersa.

Da stvari budu gore, protiv Indiane su se ozlijedili i Amare Stoudemire i Kenyon Martin. Obojica će biti van parketa oko dva tjedna, pa će trener Mike Woodson morati više koristiti Colea Aldricha i novopotpisanog Jeremyja Tylera.

Martin ove sezone zabija 4,2 koša i hvata 4,4 skoka za 20,3 minute provedenih na parketu, a Stoudemire igra sve bolje i bolje te je na prosjecima od 13,2 koša uz postotak šuta od 56% u zadnjih 12 utakmica.

Knicksima je ova sezona prava noćna mora, uz sve ozljede, gluposti J.R. Smitha, tu su i špekulacije kako će Carmelo Anthony nastaviti karijeru u Chicago Bullsima, ili u jednom od klubova iz Los Angelesa. Čak i da uspiju izboriti doigravanje, teško će to biti bolje od sedme pozicije, što znači da ih vrlo vjerojatno čeka brzo ispadanje od Indiane ili Miamija, što nije situacija kakvu je Carmelo zamišljao kada je došao u ekipu i navijače Knicksa se s pravom mogu zabrinuti o njegovom mogućem odlasku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE