Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nove pohvale na račun Dražena Petrovića

Tijekom poznate emisije Inside the NBA, Kenny Smith i Charles Barkley razgovarali su o najboljem strancu koji je igrao u NBA ligi te su se dotakli i našeg Dražena Petrovića.

Razgovor o ovoj temi načeo je Barkley pitanjem je li Manu Ginobili najbolji strani igrač koji je ikada igrao u NBA ligi, potaknut nedavnim sjajnim potezima Argentinca koji je u dvije utakmice donio dvije pobjede svojoj ekipi. Kenny Smith je odmah “ispalio” ime Dirka Nowitzkog.

Nakon kratke rasprave o tome tko pripada u strane igrače u NBA ligi, Smith je upitao Barkleya je li bolji Ginobili ili Nowitzki. Onda se sjetio i našeg Dražena te je rekao da je možda Dražen najbolji stranac.

Barkley je zatim izjavio kako ima veliko poštovanje prema Draženu, ali da mu je ipak Ginobili bolji jer smatra da se Dražen ne bi postavio kao Ginobili za faul u napadu kojega je napravio Carmelo Anthony u posljednjim trenutcima utakmice Spursa i Nuggetsa. Na to je Smith rekao da bi Dražen u ovoj utakmici zabio 40 poena te se ne bi ni morao postavljati za faul u napadu čime je iskazao veliko poštovanje prema našem tragično preminulom košarkašu.

Razgovor je zaključio Barkley riječima: “Dražen je bio veliki strijelac, nedostaje mi, ali mislim da ipak nikada ne bi iznudio faul u napadu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE