Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi GM dolazi u Kingse?

Prošlo je više od dvije godine od kako je vlasnik Sacramento Kingsa Vivek Ranadive postavio za GM-a Vlade Divca. Očito, sada su Kingsi nakon razmjene svog najboljeg igrača DeMarcusa Cousinsa u New Orleans Pelicanse spremni i na još neke promjene. Kako prenosi Adrian Wojnarowski za The Vertical, Kingsi su u potrazi za Divčevim nasljednikom i da bi to mogao biti bivši GM Sixersa Sam Hinkie.

Izvori s ESPN-a navode da je Ranadive dobio dozvolu od Josha Harrisa inače jednog od vlasnika Sixersa da Kingsi razgovaraju s Hinkiejem. No, vlasnik Kingsa Ranadive je oštro demantirao te glasine, rekavši da je zadovoljan poslom koji Divac obavlja i da ne misli da ga zamjeni.

Poznato je da je Sam Hinkie nedavno boravio u Kaliforniji, pa se i zbog toga misli da je išao da obavi preliminarne razgovore s Kingsima.

Ono što je sigurno je da Divac i ako dobije otkaz, neće otići iz Kingsa, već će dobiti neku ,,nižu“ ulogu ,možda bude zadužen za odnose trener-igrači.

Naredni dani i ovoljetni potezi Ranadivea će nam pokazati što je od onog što on govori istina. Poznato je da su i on i Divac govorili da neće zamjeniti Cousinsa, pa je on tijekom ovogodišnjeg trade deadlinea završio u Pelicansima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE