Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi igrači SAD-a na popisu za Rio

Nakon nekoliko zvijezda koje su potvrdile i nekoliko koje su otkazale svoj nastup na Olimpijskim igrama, trener SAD-a je pozvao još nekoliko igrača . Oni su Carmelo Anthony, DeAndre Jordan, Jimmy Butler i Kyle Lowry.

Lowry je trenutno jedini pozvani playmaker, te odlazi na Olimpijske igre nakon povijesne sezone njegove franšize, Toronto Raptorsa. S njima je po prvi put stigao do finala istočne konferencije. Također je i drugu sezonu za redom izabran u All-Star momčad. Ovo će mu biti prvi nastup u reprezentaciji na velikom natjecanju.

Carmelo Anthony je već veteran ove igre te ponosni vlasnik dvije zlatne medalje. Biti će jedan od najstarijih te istinski vođa ove reprezentacije u pohodu na novo zlato s najveće svjetske smotre.

Jimmy Butler je kao i Lowry „rookie“ u reprezentaciji. Dolazi na Olimpijske igre kao član All-Star ekipe, te kao prvi vođa Bullsa nakon što je Rose spakirao kofere i otišao u Knickse. Odličan je na obje strane terena, te će biti jedan od boljih defenzivaca u momčadi.

DeAndre Jordan se također našao na popisu nakon što je Andre Drummond otkazao službu reprezentaciji za ove Olimpijske igre. Ovogodišnji član prve All NBA petorke, te jedan od najboljih blokera lige će biti vjerojatno drugi centar u svojoj reprezentaciji.

Ova imena će se pridružiti do sada izabranim Paulu Georgeu, Kevinu Durantu, Draymondu Greenu te DeMarcusu Cousinsu. Ostatak rostera biti će poznat početkom sljedećeg mjeseca.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE