Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi izgled za novu sezonu

Uskoro kreæe nova sezona, sezona prepuna  promjena, pogotovo u igraèkom kadru ekipa koje bi trebale biti ovogodišnji favoriti za osvajanje naslova NBA prvaka. No, promjene nisu radili iskljuèivo NBA klubovi, veæ i naš portal koji od današnjeg dana ima novi izgled. Ali to nije sve…

Poslije godinu i pol uspješnog rada odluèili smo poboljšati naš odraz, približavamo se obruèu i nadamo se uskoro prvom zakucavanju. Ako ste se danas probudili ili možda nakon drugih obaveza posjetili naš portal, nadam se da se niste uplašili i pomislili da ste ukucali krivi naslov. Niste! Mi smo ovdje, vaš NBA-Croatia tim, koji se odluèio malo urediti.

Prva i oèita promjena je svakako novi izgled, o kojem je teško nešto posebno napisati, jer sami vidite sve. Ovim putem se zahvaljujem Mateju Šlibaru na uloženom trudu, te svima onima koji su proveli besane noæi dajuæi prijedloge i ocjenjujuæi napredak, a Vama želim što brže privikavanje na novi kostim portala.

No, ipak bi se posvetili više drugim stvarima, stvarima koje bi mogli nazvati novitetima. Bacite pogled na navigaciju i primijetit æete kladionicu i fantasy. Naravno, iskusnim èlanovima prvi dio ne bi smio biti velika zagonetka, rijeè je naravno o starom projektu, koji s našim novim suradnikom dobiva veæu funkcionalnost i obogaæen je prognozama. Druga stvar je malo manje aktivnim forumašima puno veæa zagonetka. Rijeè je o fantasy sustavu kojeg je velika veæina veæ upoznala putem veæih amerièkih stranica (yahoo, nba.com). Pošto je do poèetka prve službene utakmice mjesec dana, pustit æemo da Vam mašta sama radi kad je rijeè o tom projektu…

Sljedeæa veæa, po nama i najveæa stvar, su tjedne rubrike, koje su redom:
Biografija – poznata rubrika koju ste mogli èitati na ”starom” portalu
Nostalgija
– vraæanje kotaèa vremena unatrag na najveæe dogaðaje u povijesti lige
Profil – kraæe biografije još uvijek aktivnih NBA igraèa
Igraè tjedna – rubrika koju pripremaju novinari nba.com
Zanimljivosti – u suradnji s priznatim hrvatskim novinarom, Tomislavom Pakracom, donosit æemo vam svaki tjedan 4 zanimljivosti s one strane ”bare”
Poker aseva – naslov otkriva malo, ali ukoliko spomenemo da æe Davor Vitkoviæ odgovarati na 4 pitanja naših èitatelja, odmah znate više
Povijest – svaki tjedan donosimo vam analizu jedne sezone u NBA ligi

Zbog loše posjeæenosti portal je odluèio da makne žensku inaèicu NBA lige (WNBA), ali zbog toga æemo vam ove godine donositi mnoštvo ekskluziva iz sveuèilišne košarke, gdje igra veliki broj naših košarkaša. Isprièavamo se  ljubiteljima WNBA lige, isprièavamo se posebno i damama, ali uredništvo je zakljuèilo da æemo barem za neko vrijeme prestati s praæenjem WNBA lige.

Vraæamo i sekciju ekipe, odnosno podstranicu uz pomoæ koje æete moæi na jednom mjestu saznati sve novosti i podatke o svakoj NBA momèadi.

Osim toga ove godine æemo više poraditi na multimediji, toènije našem on-line radiju te se ponovno vraæaju prijenosi NBA utakmica u društvu, ako ništa drugo, osebujnih komentatora poput Filipa Džebe ili dvojca Toni i Jere.

Za kraj smo ostavili jednu stvar na koju smo posebno ponosni, a buduæi da ne bi htjeli sve otkriti možemo reæi da æe se na portalu pojaviti poèetkom 10. mjeseca, tada neæe biti potreban poseban èlanak da shvatite o èemu je rijeè!

Neke stvari smo namjerno sakrili, da se i Vi malo poigrate i pogledate naš novi/stari portal. Zahvaljujemo se svima koji nas uporno svaki dan èitaju i time nam daju podršku da i dalje marljivo radimo na ovom projektu. Još jednom hvala svima i uživajte u novoj NBA sezoni samo na www.nba-croatia.com.

Latest Posts

NE PROPUSTITE