Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi otkazi u reprezentaciji SAD-a

Popis igrača koji su odustali od predstavljanja Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama ovo ljeto u Rio de Janeiru, postaje sve duži.

Naime nakon što su prije nekoliko dana svoje ime s popisa povukli, Stephen Curry i LaMarcus Aldridge, zbog lakših ozljeda i želje za odmorom tijekom ljeta, priključili su im se i James Harden, te Russell Westbrook.

” Nakon razgovora s obitelji, odlučio sam da neću sudjelovati na Olimpijskim igrama ove godine. Nije bila laka odluka, jer je predstavljanje moje države na Svjetskom prvenstvu 2010. godine i na Olimpijskim igrama 2012. godine, bilo vrhunac karijere za mene. Veselim se budućim prilikama kao član reprezentacije SAD-a”, izjavio je Westbrook.

Osim navedenih igrača od prije je već poznato da put Brazila neće ići niti Chris Paul, Anthony Davis, Blake Griffin i John Wall, zbog ozljeda dobivenih u tekućoj sezoni.

S druge strane, DeMarcus Cousins je izabran u konačnih 12 igrača koji će predstavljati SAD na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Ostatak ekipe će biti objavljen do kraja mjeseca, te ne sumnjamo da će ekipa SAD-a biti favorit za osvajanje zlatne medalje, iako će biti bez navedenih igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE