Wednesday, October 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Novi početak Howarda

Kako će Atlanta Hawksi izgledati ove godine to će biti teško za predvidjeti. Ostali su bez Jeffa Teaguea, a ostao im je nepredvidljivi i talentirani Dennis Schröder. Ostali su i bez Al Horforda, a njega je zamijenio Dwight Howard.

Howard je u srcu nepredvidivosti Hawksa (s promjenama koje trebaju uraditi zbog njega). Ovo je igrač koji želi loptu u postu, ali zadnjih nekoliko godina nije više strašan kao što je bio. Hoće li igrati pick and roll sa Schroeder i prihvatiti tu ulogu ? Hoće li igrati obranu i skakati kao zvijer ? Je li spreman ponovno pronaći svoju igru ?

Howard je rekao Timu McMahonu, novinaru ESPN-a, kako je napravio promjene čim je došao u Atlantu te se nada kako će se to vidjeti na terenu.

„Samo stvari izvan terena, puno stvari koji su se događale oko mene, samo osobne stvari. Trudio sam se promijeniti i samo započeti ponovno, imati čist početak. Bez uvrede ostalim ljudima koji su bili oko mene, ali samo želim početi ispočetka. Kao i što sam rekao, to je novi početak, tako da želim da sve bude svježe. Nisam htio prenijeti ništa iz moje prošlosti u ovu organizaciju. Vjeruju u mene, ovaj grad vjeruje u mene tako da ja samo želim osigurati kada izađem na teren da sam slobodan, da mogu dati sve za ovaj grad i za ovu momčad sve što imam.“

Zvuči odlično.

Ali on to mora pokazati.

Kontroverze i razočaranja slijedila su Howarda zadnjih godina na terenu. Možda su sada stvari drugačije, možda je Mike Budenholzer pronašao način kako bi iskoristio sve njegove snage. Koliko god Howard bude dobar takvi će biti i Hawksi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE