Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi porazi Clevelanda i Washingtona

Košarkaši Cleveland Cavaliersa ne znaju za pobjedu veæ 21 utakmicu. Novi težak poraz doživjeli su na gostovanju kod Miami Heata sa 117-90.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Carmelo Anthony (37)
  • Asistencije: Devin Harris (18)
  • Skokovi: Tyson Chandler (18)
  • Ukradene lopte: Yi Jianlian (4)
  • Blokade: DeAndre Jordan (5)

Dwyane Wade zabio je 26 od svoja 34 koša ukupno u prvom poluvremenu, dok je LeBron James svoju bivšu momèad “poèastio” s 24 koša i 8 asistencija. Kažimo da je u treæoj pobjedi Miamija nad Clevelandom ove sezone (u isto toliko susreta) Litavac Zydrunas Ilgauskas upisao 12 koševa uz 14 skokova, dok je kod poraženog sastava najbolji bio Antawn Jamison s 21 košem i 10 skokova.

Dallas je na domaæem parketu savladao Washington 102-92 te tako produljio pobjednièku seriju na brojku pet, dok je Wizardsima nanio 24. gostujuæi poraz u isto toliko susreta, što je treæi najslabiji start u NBA sezonu svih vremena gledajuæi gostujuæe utakmice.

Dirk Nowitzki je s 24 koša predvodio Maverickse, Tyson Chandler upisao je 18 koševa i isto toliko skokova, dok je Jason Terry pobjedi pridonio s 14 koševa i 8 asistencija.

LA Clippersi slavili su u Staples Centeru protiv Milwaukee Bucksa 105-98, a Blake Griffin je pritom upisao svoj 39. double-double uèinak.

S 32 koša i 11 skokova predvodio je Griffin svoje Clipperse do devete uzastopne domaæe pobjede, što je izjednaèenje treæeg najduljeg pobjednièkog niza u povijesti kluba (gledajuæi domaæe susrete). Prethodno su Clippersi upisali devet domaæih trijumfa u nizu u periodu od 22. listopada do 23. studenog 1974. godine, tada pod imenom Buffalo Braves.

Utah Jazz savladao je u Salt Lake Cityju Charlotte Bobcatse 83-78 uprkos èinjenici da su igrali bez svog razigravaèa i ponajboljeg igraèa Derona Williamsa koji je zbog ozljede zapešæa propustio i treæi uzastopni susret. Al Jefferson s 21 košem i Paul Millsap s 14 koševa i 12 skokova bili su kljuèni za 29. ovosezonsku pobjedu Jazza (u 49 utakmica), dok je poraženi sastav s 24 koša predvodio Stephen Jackson.

Na kraju kažimo da su Indiana Pacersi u Indianapolisu savladali Toronto Raptorse 104-93 u utakmici u kojoj je na klupi Pacersa kao privremeni trener debitirao Frank Vogel. Zamijenio je 37-godišnji Vogel Jima O’Briena u nedjelju, a pobjednièki debi na klupi omoguæio mu je Roy Hibbert koji je s 24 koša i 11 skokova predvodio Pacerse do trijumfa. U redovima Toronta, kojem je to 12. poraz u nizu, najefikasniji je s 18 koševa bio Amir Johnson.

Latest Posts

NE PROPUSTITE