Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi Portlandov pokušaj se zove Andre Miller

Promjene su svakodnevne u NBA ligi, igraèi mijenjaju klubove, neki se jaèaju, drugi gube kvalitetu, a sve što je Portland pokušao palo je u vodu.

Planirali su dovesti sjajnog turskog krilnog igraèa Hidayeta Türkoglua, no košarkaš koji je bio jedan od glavnih razloga zašto je Orlando prošle sezone igrao veliki NBA finale protiv LA Lakersa, odluèio je izmeðu Portlanda i Orlanda ipak otiæi u kanadski klub.

Potom su željeli dovesti krilnog igraèa iz Utaha Paula Millsapa, ali je ovaj, unatoè tome što je veæ bio jednom nogom na Zapadnoj obali, ostao u Salt Lake Cityju.

Portland je želio i jednog kvalitetnog i iskusnog organizatora igre, pa su potiho pregovarali oko dovoðenja Stevea Nasha i Jasona Kidda, no prvi je produžio vjernost s Phoenixom, a drugi æe ostati u Dallasu.

Novi pokušaj zove se Andre Miller, 34-godišnji igraè Philadelphije koji je u NBA ligu kroèio 1999. godine kada ga je kao deveti izbor na draftu uzeo Cleveland.

Unatoè godinama, prošle je sezone Miller odigrao jednu od najkvalitetnijih sezona u karijeri. Prosjeèno je za 76erse zabijao 16.3 poena po utakmici, a imao je 6.5 asistencija, te 4.5 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE