Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi problemi pod košem Hornetsa

Naime, njihova najnovija akvizicija Miles Plumlee propustit će najmanje dva tjedna zbog ozljede mišića lista.

To zadaje velike probleme treneru Steveu Cliffordu jer znamo da je njegova prva opcija na centarskoj poziciji Cody Zeller već neko vrijeme van parketa zbog problema s bedrenim mišićem. Jedina „petica“ na rosteru tako je ostao mladi Frank Kaminsky.

Najstariji od braće Plumlee, 28-godišnji Miles je u Charlotte stigao početkom veljače iz Milwaukee Bucksa, u razmjeni za Spencera Hawesa i Roya Hibberta.

Otkako je stigao u Stršljene, nastupio je u pet susreta u kojima je prosječno postizao 3,2 poena i hvatao 4 skoka za nešto više od 13 minuta na parketu.

Ispred Bobcatsa je zasigurno težak period u kojem će se nekako pokušati održati na životu, dok se napad na play-off očekuje povratkom Zellera. Iako individualne brojke to baš i ne pokazuju, četvrti izbor drafta iz 2013. godine je možda i najbitniji kotačić Cliffordova stroja. Na 17 utakmica koje je od početka sezone Zeller propustio, Bobcatsi su upisali tek dvije pobjede.

Charlotte se s 24 pobjede i 32 poraza trenutno nalazi na 11. mjestu Istočne konferencije s tri pobjede manje od posljednjeg mjesta koje vodi u doigravanje, na kojem se nalaze Detroit Pistonsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE