Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi problemi za New York Knickse

Famozni triangle offense koji Phil Jackson i trener Derek Fisher pokušavaju instalirati u igri Knicksa nikako ne može sjesti na svoje mjesto. U najavi sezone smo na portalu pokušali objasniti taj napad i zašto on vjerojatno nikad neće funkcionirati u „Velikoj jabuci“. Po najnovijim vijestima iz tabora Knicksa igrači su nezadovljni trokutom i žele da se promjeni sustav i vrate izolacije jer to je ono što J.R. Smith i društvo rade najbolje odnosno samo to i žele raditi. Phil Jackson je izjavio sljedeće:

„Igrači gube na disciplini, redu u momčadi i promjeni kulture u taktici.“

Sa zanimanjem treba pratit kako će se razvijati stanje u svlačionici Knicksa, u Fisherovim odnosno Jacksonovim trenerskim zamislima.

Jedina prava zvijezda ove momčadi Carmelo Anthony je ozlijeđen i možda će morati na operaciju koljena što znači i kraj nadanja za doigravanje. Upitno je hoće li otići na operaciju jer to nije tako hitno ali koljeno po Carmelu nije ništa bolje iako je odmarao nekoliko utakmica. Drugo pitanje koje se postavlja je koliko je on zapravo spreman igrati ozlijeđen. Poznato je da nije u cvijetu mladosti i neka teža ozljeda bi sigurna ubrzala pad u njegovoj igri i atleticizmu. Momčad je trenutno na omjeru od 4 pobjede i 16 poraza i ne igranje Anthonyja bi stvarno bio veliki udarac njihovim ambicijama. Premda je bilo riječi o sukobima na relaciji Tim Hardaway – Melo sigurni smo da bi momčadi bolje rezultate postizala s Melom nego bez njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE