Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi problemi za Thunder – ozlijeđen i Morrow

Košarkaše Oklahoma City Thundera očekuje težak ulazak u novu NBA sezonu. Igrat će bez Kevina Duranta početnih 20-ak utakmica, a slična stanka očekuje i Anthonyja Morrowa.

Morrow je tijekom jučerašnjeg treninga ozlijedio ligamente koljena te se očekuje da izbiva s terena četiri do šest tjedana, iako će točnija prognoza biti poznata početkom sljedećeg tjedna.

Ranije su Thunderi ostali bez Kevina Duranta zbog ozljede stopala te se očekuje da propusti nešto više od početnih mjesec dana sezone. Njegovom ozljedom puno više minutaže trebao je dobiti upravo Morrow, no sada će trener Scott Brooks morati pronaći novi način za “pokrpati” rupu nastalu ozljedama igrača.

Zbog ovih je ozljeda teško očekivati da će Oklahoma na kraju regularnog dijela sezone biti na vrhu konferencije, no ako budu zdravi u doigravanju, bit će favoriti protiv gotovo svih ekipa, bez obzira na kojoj poziciji na kraju sezone završe.

Morrowu će naredna sezona biti sedma u NBA karijeri, a Thunder mu je šesta ekipa, za koju je potpisao trogodišnji ugovor tijekom ovoga ljeta. Odličan je šuter za tri poena, ali osim toga ne pruža previše na parketu. No hrvatski će ga navijači pamtiti po tome što je 2012. godine, na natjecanju u šutiranju trica tijekom All-Star vikenda, nastupao u dresu Dražena Petrovića.

Latest Posts

NE PROPUSTITE