Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi “ranjenici” – Kyle Lowry i Gerald Henderson

Prvo Nash pa onda Davis. Prošlo je tjedan dana od poèetka showa zvanog NBA, a neke zvijezde su veæ na neplaniranoj pauzi. Danas su  i navijaèi Pacersa saznali da æe parna lokomotiva Franka Vogela na 3 mjeseca usporiti jer æe Danny Granger, jedan od “motora” ove momèadi, biti odsutan zbog 3 mjeseca zbog problema s koljenom, a sliène su vijesti zadesile i navijaèe Raptorsa i Bobcatsa.

Kyle Lowry, playmaker Raptorsa, išèašio je gležanj u drugoj èetvrtini utakmice protiv Thundera koju su Raptorsi izgubili 88:108.  Još nema podataka o tome kad æe se vratiti na najuzbudljivije parkete svijeta.  Posljedièno, više minuta, vjerojatno æe dobiti novi play, pristigao iz Bullsa, John Lucas III.

Gerald Henderson, bek-šuter Bobcatsa, s terena æe biti odsutan od 2 do 4 tjedna. Išèašio je srednji dio stopala lijeve noge. “Bilo je potencijala da ozljeda bude gora nego što jest, jako je bolno hodati, mogla je (noga) biti slomljena ili se moglo dogoditi pucanje ligamenata tako da sam na kraju zadovoljan s onime što je on (doktor) rekao“, poruèio je Henderson Charlotte Observeru. Njegova ozljeda trebala bi biti razlog da na parketu èešæe viðamo još jednu veliku nadu, drugi izbor ovogodišnjeg drafta, Michaela Kidd-Gilchrista. Bobcatsi na toj poziciji igraèima ne oskudijevaju, ali sudeæi po prošloj sezoni, kad je Henderson s 15 koševa po utakmici bio meðu najboljim u momèadi, talent je, osim MKG-a, oèito druga prièa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE