Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi trener u Memphisu?

Memphis Grizzliesi ponudili su mjesto glavnog trenera Davidu Fizdaleu.

Fizdale je trenutačno pomoćni trener Miami Heata. Pomoćni trener  u NBA-u je od 2003. Nikad nije bio glavni trener. Počeo je s Golden State Warriorsima. Tamo je bio jednu sezonu, onda je završio u Atlanti gdje je bio pomoćni trener od 2004.-2008. Od 2008. dolazi u ekipu Miamija i kao pomoćni trener Eriku Spoelstri osvajaju dva naslova.

On bi trebao zamijeniti Davea Joergera koji je dobio otkaz u Memphisu. Samo dva dana nakon otkaza dobio je novi posao u Sacramento Kingsima. Grizzliesi imaju u NBA-u treći najduži niz uzastopnih ulazaka u doigravanje. Šest sezona zaredom uspijevaju ući u doigravanje a ispred njih su samo San Antonio koji ulaze u doigravanje 19 sezona zaredom i Atlanta s devet sezona. Također imaju i rekord u broju korištenih igrača kako bi došli do doigravanja. U ovoj sezoni koristili su 28 igrača.

Fizdalea smatraju za trenera koji u budućnosti može pružiti obećavajuću karijeru na mjestu glavnog trenera. Obje strane rade na ugovoru nakon što se Fizdale sastao s Robertom Perom u San Joseu

Latest Posts

NE PROPUSTITE