Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi triple-double Westbrooka, Spursi i Warriorsi uspješni na gostovanjima

Na NBA parketima sinoć je odigrano sedam susreta. Jedino su Golden State Warriorsi i San Antonio Spursi uspjeli pobijediti na gostujućim terenima. Veliku večer imao je Russell Westbrook koji je napravio svoj drugi triple-double u tri odigrane utakmice.

Los Angeles Clippers – Utah Jazz 88:75

Clippersi su odigrali svoju prvu utakmicu na domaćem terenu i uz lijepu razliku su uspjeli svladati goste iz Utahe. Najbolji pojedinac kod domaćina je bio Blake Griffin s 18 koševa i deset skokova. Austin Rivers s klupe je dodao 19 koševa. Treba izdvojiti i DeAndre Jordana koji je imao devet koševa, ali je skupio 16 skokova. Kod Jazza najbolji je bio George Hill s 18 koševa i tri dodavanja.

Phoenix Suns – Golden State Warriors 100:106

U vrlo zanimljivom susretu Warriorsi su uspjeli doći do pobjede protiv Sunsa u Arizoni. Warriorse do pobjede su predvodili Kevin Durant s 37 koševa i po četiri dodavanja, skoka i ukradene. Dobru utakmicu imao je i MVP Stephen Curry s 28 koševa. Ekipu Sunsa predvodili su T.J. Warren s 26 koševa i Eric Bledsoe s 21 košem. Dragan Bender u ovom susretu je nastupao samo tri minute i imao je nula koševa uz šut 0-2 za tri.

Miami Heat – San Antonio Spurs 99:106

Pau Gasol se očito dobro uklapa u sustav Spursa. U utakmici protiv Heata ubacio je 20 koševa i uhvatio je 11 skokova. Kawhi Leonard je zabio 27 koševa uz šest dodavanja. Minute s klupe najbolje je iskoristio Patrick Mills koji je imao 18 koševa. Kod Miamija najbolji su bili Hassan Whiteside s 27 koševa i 15 skokova i Goran Dragić s 25 koševa i pet dodavanja.

Detroit Pistons – Milwaukee Bucks 98:83

Pistonsi su uspjeli doći i do druge pobjede na domaćem terenu u isto toliko utakmica. Andre Drummond odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu u kojoj je postigao 20 koševa, uhvatio nevjerojatna 23 skoka i podijelio je još tri blokade. Najbolji uz njega bio je još i Kentavious Caldwell-Pope s 21 košem i šest skokova. „Greek freak“, Giannis Antetokounmpo je bio najbolji kod Bucksa. Postigao je 17 koševa, uhvatio osam skokova, podijelio isto toliko dodavanja i imao je još tri blokade.

Oklahoma City Thunder – Los Angeles Lakers 113:96

Fantastični Russell Westbrook novim Tripleom-dublom ušao je u društvo Magica Johnsona, Jerryja Lucasa i Oscara Robertsona kao četvrti igrač koji je u prve tri utakmice napravio dva triple-doublea. Upisao je 33 koša, 12 skokova i 16 dodavanja. Kod Lakersa najviše su se istaknuli Julius Randle s 20 koševa, devet skokova, tri dodavanja i tri ukradene. D’Angelo Russell je također imao 20 koševa, pet skokova i pet dodavanja. Ivica Zubac nije nastupio u ovom susretu.

Memphis Grizzlies – Washington Wizards 112:103

Trio Mike Conley, Marc Gasol i Zach Randolph  je odigrao  jako dobru utakmicu kojom su pomogli Memphisu da dođe do nove pobjede na domaćem terenu. Colney je imao 24 koša i 11 dodavanja, Gasol 20 koševa i 10 skokova, a Randolph 22 koša i 7 skokova. Kod Wizardsa najbolji je bio John Wall koji je postigao 22 koša i 13 dodavanja.

Houston Rockets – Dallas Mavericks 93:92

Zahvaljujući pogođenom slobodnom bacanju Jamesa Hardena Rocketsi su uspjeli doći do prve pobjede na domaćem terenu u novoj sezoni. Harden je predvodio ekipu s 28 koševa, sedam skokova i istim brojem dodavanja. Treba naglasiti kako je imao šut 8-23 i osam izgubljenih. Mavericksi su igrali bez Dirka Nowitzkog pa ih je predvodio Wesley Matthews s 25 koševa i pet skokova. Mavsi još nemaju pobjedu ove sezone u tri odigrane utakmice

Latest Posts

NE PROPUSTITE