Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi triple-double Westbrooka, Warriorsi svladali Celticse

Još jedna odlična večer za Westbrooka. Novi triple-double. Bogdanović je bio dobar u novom porazu Netsa, Spursi i Clippersi nastavljaju sjajno igrati na gostujućim terenima. Jrue Holiday odličan u povratku.

Charlotte Hornets – Atlanta Hawks 100:96

Hornetsi nastavljaju igrati sjajnu košarku, te su protiv Hawksa došli do svoje osme pobjede u sezoni. Nicolas Batum s 24 poena, deset skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene bio je najbolji kod domaćina. Kemba Walker imao je 21 poen, pet skokova, šest dodavanja i dvije ukradene. Kod Atlante, najbolji je bio Paul Millsap s 22 poena i 13 skokova.

Indiana Pacers – Phoenix Suns 96:116

Klupa Sunsa ubacila je 78 poena od 116 u susretu na gostujućem terenu. Najzaslužniji igrači s klupe bili Jared Dudley sa 16 poena, pet skokova, šest dodavanja i Alan Williams s 15 poena, 15 skokova i dvije ukradene. Kod domaćina Myles Turner je imao 22 poena, šest skokova i dvije blokade. Ovo je Indiani bio sedmi poraz u sezoni, drugi kod kuće.

Cleveland Cavaliers – Detroit Pistons 104:81

Cleveland je u prvoj četvrtini napravio veliku razliku i cijelu utakmicu su držali pod kontrolom. Kyrie Irving predvodio je branitelje s 25 poena i 11 dodavanja. Kod Pistonsa najbolji je bio Jon Leuer s 15 poena i sedam skokova.

Boston Celtics – Golden State Warriors 88:104

Warriorsi su uspjeli savladati Celticse u gostima i tako doći do šeste pobjede zaredom, a desete u sezoni. Klay Thompson imao je 28 poena, pet skokova i tri dodavanja. Kevin Durant je imao 23 poena uz šut 10-13, 10 skokova, sedam dodavanja i tri ukradene. Kod Celticsa najbolji je bio Isaiah Thomas s 18 poena, dva skoka i četiri dodavanja.

New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers 113:101

Portland je upisao i treći poraz zaredom, sedmi u sezoni. Najzaslužniji za njihov poraz bio je Anthony Davis koji je za Pelicanse upisao 38 poena, devet skokova, šest dodavanja, dvije ukradene i četiri blokade. Treba naglasiti i kako je Jrue Holliday s klupe upisao 21 poen i sedam dodavanja. Damian Lillard imao je 27 poena, tri skoka i dva dodavanja kod Blazersa.

Oklahoma City Thunder – Brooklyn Nets 124:105

Još jedna fantastična predstava Russella Westbrooka. Njegov treći triple-double u sezoni, 30 poena uz odličan šut 13-21, 11 skokova i 13 dodavanja. Odličan je bio i Victor Oladipo koji je imao 26 poena, pet skokova i šest dodavanja. Kod Netsa najbolji je bio Brook Lopez s 22 poena, a naš Bojan Bogdanović imao je 13 poena, 3 skoka i dva dodavanja. Oklahomi je ovo bila osma pobjeda u sezoni.

Dallas Mavericks – Memphis Grizzlies 64-80

Sa samo 28,8% šuta iz igre i 64 postignuta poena, Dallas nije ništa više mogao dobiti negoli poraz. Momčad Memphisa također nije briljirala ali uspjeli su ostvariti dominantnu pobjedu. Mike Conley kod gostiju imao je 11 poena, tri skoka i tri dodavanja. Kod Dallasa najbolji je bio Harrison Barnes s 15 poena i sedam skokova.

Denver Nuggets – Toronto Raptors 111:113 (OT)

DeMar DeRozan nastavlja pružati odlične predstave u dresu Raptorsa. Ovaj put je u gostima protiv Nuggetsa postigao 30 poena uz pet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene za pobjedu u produžetcima. Kod Nuggetsa najbolji je Wilson Chandler s 25 poena, deset skokova i tri dodavanja.

Los Angeles Lakers – San Antonio Spurs 107:116

Spursi su za sada nezaustavljiva sila u gostima. Imaju ukupno deset pobjeda i tri poraza, a u gostima su odigrali sedam utakmica, sve utakmice su pobijedili. Kawhi Leonard s 23 poena, 12 skokova, sedam dodavanja i dvije ukradene i LaMarcus Aldridge također s 23 poena, šest skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i tri blokade bili su najbolji kod Spursa. Kod Lakersa možemo izdvojiti Nicka Younga i Louisa Williamsa koji su postigli 22 odnosno 24 poena u porazu Lakersa.

Sacramento Kings – Los Angeles Clippers 115:121

Još jedna momčad koja nezaustavljiva u gostima su Clippersi. Šesta pobjeda u gostima u isto toliko utakmica. Nove žrtve su bili Kingsi. Blake Griffin imao je 29 poena, sedam skokova, šest dodavanja i dvije ukradene. J.J. Redick imao je 26 poena u dresu Clippersa. DeMarcus Cousins opet je odigrao odličnu utakmicu, ali ni njegovih 38 poena, 13 skokova, sedam dodavanja i tri ukradene nisu bile dovoljne kako bi Kingsi pobijedili.

Latest Posts

NE PROPUSTITE