Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi udarac za Boston – Jared Sullinger propušta ostatak sezone

Nove katastrofalne vijesti stižu nam iz Bostona. Rookie Jared Sullinger propustit će ostatak sezone zbog ozljede leđa  i tako se pridružiti Rajonu Rondu na toj neslavnoj listi. Sullinger je već obavio uspješnu operaciju diska i čeka ga poduži oporavak.

Problemi s leđima počeli su u srijedu kada je zbog bolova morao napustiti susret sa Sacramentom, u četvrtak je primio tretman i nije izgledalo kako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi. Nakon što je propustio trening održan u petak, pristupio je prvim pregledima, a rezultati kao i kod Ronda, teško da su mogli biti lošiji.

Jedan od razloga zašto je Jared bio tek 21. izbor na draftu upravo su njegovi problemi s leđima koje vuče iz sveučilišnih dana. Jedan od skauta izjavio je kako je bilo teško očekivati da će njegovo tijelo izdržati naporan ritam utakmica i da je bilo samo pitanje trenutka kada će se ovako nešto dogoditi. Ozbiljnost potencijalnog problema usporedio je s koljenima Brandona Roya.

U dosadašnjem djelu sezona Sullinger je bio jedna od svjetlijih točki u igri Bostona, energijom i inteligencijom izborio se za mjesto u početnoj petorci i svojim nastupima pridobio publiku i Doca Riversa. Za dvadesetak minuta na terenu bilježio je 6 poena i isto toliko skokova te nema sumnja kako je ovo novi veliki udarac za sve ljubitelje Celticsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE