Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi ugovor za Jasona Kidda

Jason Kidd i Milwaukee Bucksi su dogovorili nastavak suradnje na još tri godine za ukupno 18 milijuna dolara. Ove sezone će Jason dobiti 5 milijuna, a onda u naredne dvije po 6,5 milijuna dolara.

Jedan od suvlasnika Milwaukee Bucksa je ubrzo nakon završetka regularne sezone nagovijestio novinarima da bi Jason mogao potpisati novi ugovor što se sada i dogodilo.

„Na kraju krajeva, on je naš trener“, rekao je novinarima jedan od suvlasnika Marc Lasry u travnju.  ,,Mislimo da je uradio veliki posao. On je naš čovjek.“

Prije Milwaukee Bucksa, Kidd je, odmah nakon završetka igračke karijere, jednu godinu proveo kao prvi trener Brooklyn Netsa koje je odmah odveo do polufinala Istoka. Tada su Netsi ispali od Miamija s 4-1.Za Miami je tad igrala zajedno velika trojka, LeBron James, Dwayne Wade i Chris Bosh. U ljeto 2014. godine zbog neslaganja s upravom Netsa, Jason prelazi u Milwaukee Buckse. I njih u prvoj sezoni nakon scorea 41-41 uvodi u playoff gdje su ispali odmah u prvoj rundi od Chicaga s 4-2. U ovoj sezoni Jason nije uspio Buckse dovesti ponovo u playoff, no i pored toga uživa povjerenje od vlasnika Bucksa, koji su mu kao nagradu dali novi trogodišnji ugovor.

Latest Posts

NE PROPUSTITE