Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

NOVO: Pokerica i NBA-Croatia poker liga!

Ne znate gdje bi odmjerili snage u blefiranju sa svojim prijateljima? Mislite da možete pobijediti konkurenciji u jednoj od najpopularnijih igara sa kartama, Texas Holdem NL? Onda ste konaèno našli pravo rješenje jer pred vama je nova jedinstvena poker liga.

U èetvrtak 7.10.2010 hrvatski NBA portal, NBA-Croatia.com i hrvatski internetni portal specijaliziran za poker, Pokerica.net, u suradnji sa priznatom online kladionicom Unibet.com pokreæu svoju novu poker ligu.

Liga æe biti namijenjena svim korisnicima Unibeta, sve što je potrebno da bi pristupili natjecanju je da na službenoj stranici pronaðete raspored i lozinku. Turnire u Unibetovoj aplikaciji za poker pronaæi æe te na posebnom mjestu “Tournaments ->Private i ime Pokerica & NBA-Croatia poker liga“. Upišite lozinku, uplatite Buy-in i sjednite na svoj stol.

Turniri æe se igrati svaku nedjelju i èetvrtak u 20.00h, a igrat æe se iskljuèivo Texas Holdem NL. Za vas smo pripremili dvije razlièite strukture, freezout i rebuy/addon. Posebno moramo naglasiti da æe zadnji turnir u mjesecu uvijek biti freezout, u iznosu od 10$ buyin te æe taj turnir donositi dvostruke bodove.

Bodovi? Da, svako natjecanje æe se još posebno bodovati. Devet najboljih, odnosno svi sudionici posljednjeg stola,primit æe dodatne bodove (sustav bodovanja pogledajte na službenoj stranici) i tako æe se boriti za mjeseènu nagradu koja trenutno iznosi 200 eura, a podijeliti æe ih 5 najboljih u tekuæem mjesecu.

Vidimo se za stolom i neka pobjedi najbolji!
(www.nba-croatia.com/poker)

Latest Posts

NE PROPUSTITE