Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novo rivalstvo u NBA ligi

Carmelo Anthony i Chauncey Billups prošlog su se tjedna prikljuèili Amar’eu Stoudemireu u New Yorku. Zajedno s njima pojavile su se i prièe o novom velikom rivalstvu u NBA ligi.

Nešto prije poèetka juèerašnje utakmice izmeðu Miami Heata i New York Knicksa imali smo priliku èuti najveæe zvijezde svojih momèadi što misle o novom rivalstvu na istoku.

“Bit æe to dugogodišnja borba protiv Amar’ea i Mela”, rekao je Dwyane Wade te dodao: “Sliènih su godina kao mi (LeBron i Bosh). Mi ne odlazimo iz Miamija i oni ne odlaze iz New Yorka. Bit æe zanimljivih utakmica neko vrijeme. Veselim se ovoj kao i svakoj sljedeæoj utakmici protiv Knicksa.”

“Osjeæali smo intenzitet (protiv Miamija) i prije nego što smo doveli Carmela. Sad kad imamo Mela i Chaunceya, atmosfera je još užarenija”, rekao je Stoudemire.

Svoje mišljenje iznio je i Melo: “Bez obzira što æe mi to biti tek treæi nastup za New York, ova utakmica je velik izazov za nas i želimo pobijediti tu momèad. Mislim da je istok postao puno snažniji i da æete vidjeti mnogo utakmica s playoff atmosferom na istoku ove sezone.”

Zvijezda Miamija LeBron James spušta loptu na zemlju izjavom da je prerano za rijeè rivalstvo: “Rivalstva ne nastaju sve dok ne odigrate koju playoff seriju. No ne brinite, vratit æemo ga i uèiniti ga zanimljivim kao u prošlosti.”

Dodajmo ovome da su gosti iz New Yorka pobijedili utakmicu rezultatom 91:86 uz 29 koševa i 9 skokova Carmela Anthonya. Anthony sada ima skor 10-4 u utakmicama protiv kolege s drafta LeBrona Jamesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE