Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novosti s Floride

Već i ptice na grani pjevaju o dolasku Kevina Duranta u Golden State Warriorse te kako zastrašujuće izgleda njihova ekipa s kojom će (vjerojatno) dominirati ligom, no ipak se nešto pita i ostatak lige a ponajviše LeBrona Jamesa.

James priželjkuje da mu se u pohod na obranu naslova pridruži dugogodišnji prijatelj i bivši suigrač iz Miami Heata Dwyane Wade s kojim se ovih dana odmara na Mallorci.

Naime, Miami je ponudio dvogodišnji ugovor vrijedan 40 milijuna dolara Wadeu, no on priželjkuje cifru od 50 milijuna te koristi „taktiku“ Chrisa Bosha. Bosh je prije 2 godine rekao upravi da će otići u Houston Rocketse na što su oni reagirali povećanjem svoje ponude i zadržali ga na Floridi.

Uz navedeno, Wade se nije previše ni potrudio u dovođenju Duranta u Miami jer se nije htio odreći svoje plaće kako bi se doveo četverostruki najbolji strijelac lige te sada LeBron može uzeti smanjenje plaće i „dovući“ svog prijatelja u Cleveland.

To može biti izvedivo ako D-Wade potpiše za Denver Nuggetse ili Milwaukee Buckse i onda bude tradean u Cavalierse poslije 15. prosinca ove godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE