Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novosti s NBA tržnice

Najbolje je započeti s najvećim razočaranjem sezone, New York Knicksima koji su pregovorima s Amareom Stoudemireom i žele otkupiti njegov ugovor, te bi Stat time postao slobodan igrač i vrlo zanimljivo lice na tržištu. Amare od Božića nije nastupio zbog problema s koljenom i ovaj potez uprave Knicksa na čelu s Philom Jacksonom nas ne bi treba iznenaditi. Stoudemire još nije na čisto sa sobom, “Ovo je trenutno jako teška situacija za mene i odluku mi nije lako donijeti jer sam odan ekipi i gradu New York.”

Iduća informacija nam dolazi iz redova Washington Wizardsa jer 38-godišnjem Andreu Milleru ugovor ističe na kraju sezone i ne misli prestati igrati košarku već se nada da će ostati u glavnom gradu te potpisati višegodišnji ugovor. Miller je ove sezone rezervni razigravač ekipe i mentor Johna Walla, a u prosjeku 12,7 minuta provede na parketu i za to vrijeme ubilježi 4 poena i 3 asistencije.

U Denveru je sve po kunu/dolar jer nakon prodaje Natea Robinsona i Timofeya Mozgova odlučili su na tržište staviti beka šutera Randyja Foyea jer on kao i Stoudemire je jako dugo van parketa, preciznije, posljednji nastup je imao 23. studenog protiv Lakersa gdje se “proslavio” s nula poena. Prema dostupnim informacijama, zainteresirane momčadi ga prvo žele vidjeti u akciji prije nego što se odluče na shopping. Foye je ovaj tjedan počeo s treninzima, a ove sezone je odigrao 11 utakmica u kojima je prosječno zabijao 8,4 poena.

Sinoć smo govorili o mogućnosti da Celticsi otkupe ugovor Natea Robinsona, a to se danas i dogodilo, te je KryptoNate slobodan igrač. Također, najveće šanse za njegov potpis imaju Clippersi jer je njihov trener Doc Rivers za vrijeme dok je bio u Celticsima uspostavio odličan odnos s Nateom i ne bi nas iznenadilo da ga početkom idućeg tjedna vidimo u Los Angelesu. On ove sezone igra najlošiju košarku svoje karijere i u prosjeku bilježi 5,8 poena (najmanje u karijeri). Celticsi su već našli zajednički jezik s Tayshaunom Princeom i on će od četvrtka biti slobodan igrač, a vjerujemo da neće imati problema s pronalaskom novog kluba.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE