Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novosti s tržnice

Kako sezona odmiče, tržnica se u NBA ligi sve više zahuktava i sve je više telefonskih poziva kojima se provjerava dostupnost određenih igrača. Osim što su Netsi jasno naznačili da su Joe Johnson, Deron Williams i Brook Lopez dostupni putem tradeova, Knicksi su također nagovijestili mogućnost prodaje cijelog rostera, pa čak u pravoj situaciji i Carmela Anthonyja. Pistonsi su pak dostupnima učinili Josha Smitha i Brandona Jenningsa.

Među momčadima koje su najaktivnije na tržištu spominju se Celticsi, Pistonsi, Sunsi, Timberwolvesi, Hornetsi, Clippersi, Pacersi, Netsi, Nuggetsi i Rocketsi. Cavaliersi se također očajnički pokušavaju izboriti za akviziciju krilnog igrača pa je tako zabilježen njihov interes za Coreya Brewera i Wesleya Matthewsa. Ikakva mogućnost prodaje potonjeg je odmah odbačena od strane Trail Blazersa koji su odbili ikakvu mogućnost pregovora te se nadaju ponovno potpisati Matthewsa kada postane slobodni igrač ovo ljeto.

Pelicansi su također dali do znanja da se ne planiraju odreći Tyrekea Evansa,unatoč interesu mnogih momčadi za njegove usluge, te da su vrlo zadovoljni njegovim učinkom ove sezone.

Jedan od najpouzdanijih reportera što se tiče NBA lige, Adrian Wojnarowski, je na Twitteru objavio kako nema još naznaka za nikakve sigurne tradeove, ali da je količina poziva i komunikacije među momčadima neobično visoka za ovaj rani period sezone. Nadajmo se da nas očekuje ludilo pred trade deadline.

Latest Posts

NE PROPUSTITE