Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Moguæe je da æu uzeti amerièko državljanstvo

Novinar Bilda u Dallasu je porazgovarao s Dirkom Nowitzkim, prvi put nakon osam mjeseci i njegove privatne tragedije s bivšom mu djevojkom Cristal Taylor.

Prošlog je tjedna Nowitzki prešao èarobnu granicu od 20.000 koševa u NBA ligi.

“Lijepo postignuæe. No, u ovom mi trenutku ne znaèi previše. Moj glavni cilj ostaje naslov NBA prvaka. Statistike æu se prisjeæati za deset ili dvadeset godina” rekao je košarkaš, odgovorivši takoðer zašto više ne nosi dugu kosu.

“Moja majka oduvijek je mrzila moju dugu kosu. Kad je za Božiæ bila kod mene u Dallasu, obeæao sam joj da æu je skratiti. Osim toga, moji me suigraèi uvijek ismijavaju kad imam duge vlasi.”

Kad završi karijeru, dao je naslutiti odgovorom, Nowitzki namjerava ostati u SAD-u, radije negoli se vratiti živjeti u Njemaèku.

“Kažimo to ovako: ukoliko nakon završetka karijere ostanem u Americi, razmislit æu o podnošenju zahtjeva za dvojnim državljanstvom.”

Rekao je da i dalje živi u kuæi u kojoj je ranije živio s bivšom ljubavnicom Cristal Taylor. U istoj je kuæi tamoputa Amerikanka uhiæena, nakon èega je završila u zatvoru. Izgleda da je Nowitzki tek tada shvatio da je volio sitnu kriminalku.

” To je iza mene. Èujem da se o našoj vezi prièa po televizijskim emisijama. Što bih o tome mogao reæi? Ne želim prati prljavo rublje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE