Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki nagovara Howarda na dolazak u Dallas

Dallas Mavericksi su još uvijek na listi ekipa gdje bi centar Dwight Howard mogao igrati iduće sezone. Dirk Nowitzki, lice kluba iz Texasa i najbolji igrač Mavericksa, je priznao kako je razgovarao s Howardom u vezi prelaska u Dallas.

“Stupio sam u kontakt s njim i rekao mu da bi ga voljeli u našoj momčadi. Ne zovemo jedan drugog baš svaki dan, nisam mu slao pisma niti išta slično, imali smo jedan mali kontakt telefonom i to je to”, rekao je Dirk.

Ukoliko Howard stvarno ode u Dallas, što u ovom trenutku izgleda itekako moguće, igrao bi s Dirkom u ekipi još barem dvije godine. Vlasnik Mavericksa Mark Cuban je od Dallasa napravio klub koji je poželjna destinacija NBA zvijezdama koji su slobodni igrači tijekom ljeta. Dirk se osvrnuo na talent 27-godišnjeg centra te je pun riječi hvale.

“Meni osobno je on najdominantniji visoki igrač lige kada je zdrav. Pokazao je na kraju završene sezone koliko je dobar i što još može pokazati. On dominira na obje strane terena kada se osjeća zdravo, još koristi svoj atleticizam. On je zvijer na obje strane terena. Volio bi igrati s njim u ekipi jer mu samo treba dati loptu u post i raširiti napad, a u obrani odlično brani koš tako da je on trenutno luksuz svim ekipama. Sada nam ostaje samo čekati i vidjeti što će odabrati”, nastavio je Dirk.

Uz Maverickse, i Rocketsi imaju velike šanse dovesti Howarda, dok se čini kako je ostanak u Lakersima sve dalje i dalje. Trenutne informacije govore kako će Howard donijeti odluku o novoj ekipi 10. srpnja, no i to treba uzeti sa zadrškom jer je Howard puno puta ranije mijenjao mišljenja, tako da ćemo morati pričekati da se to stvarno dogodi prije nego možemo reći gdje će nastaviti karijeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE