Monday, August 15, 2022

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Ovo mi se nikada nije dogodilo u karijeri

Zbog ozljede desnog koljena njemaèki košarkaš Dirk Nowitzki je propustio devet utakmica svog Dallasa u osnovnom dijelu NBA sezone. Koliko Nowitzki vrijedi za tu momèad, najbolje govori omjer kluba u tom razdoblju.

- Advertisement -

Naime, Dalas je dobio samo dvije utakmice i u èak sedam bio poražen, što ih je svrglo sa samog trona Zapadne konferencije gdje su bili zajedno sa San Antonijem u trenutku ozljede Nijemca.

U subotu naveèer se Nowitzki vratio na parket u porazu Dallasa kod Memphisa 89-70.

Nowitzki je igrao petnaest minuta, postigao sedam poena i potom bio iskljuèen s utakmice. Nakon naguravanja sa Randolphom je ušao u žestoku svaðu sa sucima koja je završila iskljuèenjem.

- Advertisement -

“Nikada u karijeri mi se nije dogodilo da pauziram tri tjedna. Prije nekoliko dana sam posve normalno trenirao, trèao i šutirao, sve sam mogao. No, na utakmici je malo drugaèije izgledalo. Bio sam spor i mlitav, daleko je, mislim, moje koljeno od 100 posto spremnosti” rekao je Nowitzki i dodao:

“Iskljuèenje? Niti takvo što mi se nikada nije dogodilo. Sve je jednostavno. Nisam mislio da sam napravio prekršaj. Prièao sam ja, prièao je sudac i dobio sam iskljuèenje” završio je košarkaš koji je na prosjeku ove sezone od 24.1 poena po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE