Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Popovich je genijalan trener

Njemaèki košarkaš lanjskih NBA prvaka Dallasa Dirk Nowitzki oduševljen je predstavama koje pruža San Antonio, a zasluge za to pridaje njihovom treneru Greggu Popovichu.

Trener godine u NBA ligi Gregg Popovich i ove je sezone posložio Spurse na naèin da izgledaju kao momèad koja može otiæi do kraja. Veliki štovatelj njegova rada je i zvijezda Mavericksa Dirk Nowitzki koji je posebno naglasio stalna poboljšanja u igri San Antonija koja su ih još jednom dovela do konferencijskog finala na Zapadu gdje ih oèekuju okršaji s Oklahoma Cityjem.

“Za mene je Popovich najbolji trener u ligi bez premca. Genijalan je u svakom pogledu, kako u fazi obrane tako i u napadu. Promjene koje je tokom vremena unosio su nevjerovatne. Prve naslove osvajali su obranom, a onda je Greg vidio u kom smjeru se razvija igra u ligi. Danas su vam praktièki u petorci potrebna èetvorica šutera i on je opet uspio. Uzimali su igraèe iz druge runde drafta kojima nitko nije davao izgleda da æe uspjeti u NBA ligi a Popovich je od njih uèinio prave igraèe. Zajedno s generalnim menadžerom Bufordom radi sjajan posao za Spurse, a osobno mi je užitak gledati ih kako igraju”, izjavio je Nowitzki.

Latest Posts

NE PROPUSTITE