Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Potpisat ću još jedan ugovor s Mavsima

Dirk Nowitzki je nakon najdominantnije predstave ove sezone izjavio da će igrati za Dallas Maverickse sigurno do sezone 2015/16.

“Kada moj ugovor istekne imat ću 36 godina i definitivno ću potpisati na još koju godinu. Još uvijek je zanimljivo, ali ne znam hoću li igrati s 40. Ali s 36 ću definitivno potpisati još jedan ugovor na dvije ili tri godine”, izjavio je Dirk nakon domaćeg poraza od Los Angeles Lakersa u kojem je ubilježio 30 poena i 13 skokova.

Glasine o kraju jedne velike karijere su se pojavile u studenom prošle godine. To je opovrgnuo Nowitzki, rekavši da je imao sumnje o nastavku karijere nakon mukotrpnog i teškog oporavka od operacije desnog koljena.

“Iskreno, imao sam sumnje kad sam se vratio na terene”, rekao je Nowitzki. “Oporavak je trajao jako dugo. Pitao sam se hoću li biti u stanju u potpunosti se oporaviti. Bilo je teško vratiti se nakon operacije, ali kako se osjećam trenutno nemam sumnje da mogu odigrati još nekoliko godina.”

Nowitzki, lider Mavericksa, kojem je operacija prekinula niz od 11 uzastopnih nastupa na All-Staru i ugrozila njegovoj ekipi niz od 12 uzastopnih nastupa u doigravanju, je nakon propuštenih prvih 27 utakmica sezone na prosjecima od 16 poena i 6,2 skoka po utakmici uz šut iz igre od 43,5% , što su najmanji prosjeci za njega od rookie sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE