Sunday, November 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Potpisat ću još jedan ugovor s Mavsima

Dirk Nowitzki je nakon najdominantnije predstave ove sezone izjavio da će igrati za Dallas Maverickse sigurno do sezone 2015/16.

- Advertisement -

“Kada moj ugovor istekne imat ću 36 godina i definitivno ću potpisati na još koju godinu. Još uvijek je zanimljivo, ali ne znam hoću li igrati s 40. Ali s 36 ću definitivno potpisati još jedan ugovor na dvije ili tri godine”, izjavio je Dirk nakon domaćeg poraza od Los Angeles Lakersa u kojem je ubilježio 30 poena i 13 skokova.

Glasine o kraju jedne velike karijere su se pojavile u studenom prošle godine. To je opovrgnuo Nowitzki, rekavši da je imao sumnje o nastavku karijere nakon mukotrpnog i teškog oporavka od operacije desnog koljena.

“Iskreno, imao sam sumnje kad sam se vratio na terene”, rekao je Nowitzki. “Oporavak je trajao jako dugo. Pitao sam se hoću li biti u stanju u potpunosti se oporaviti. Bilo je teško vratiti se nakon operacije, ali kako se osjećam trenutno nemam sumnje da mogu odigrati još nekoliko godina.”

- Advertisement -

Nowitzki, lider Mavericksa, kojem je operacija prekinula niz od 11 uzastopnih nastupa na All-Staru i ugrozila njegovoj ekipi niz od 12 uzastopnih nastupa u doigravanju, je nakon propuštenih prvih 27 utakmica sezone na prosjecima od 16 poena i 6,2 skoka po utakmici uz šut iz igre od 43,5% , što su najmanji prosjeci za njega od rookie sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE