Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Radujem se igranju s Fernandezom

Dok je njemaèka košarkaška reprezentacija još bila prisutna na Europskom prvenstvu u Litvi, Dirk Nowitzki nije propustio priliku kako bi prokomentirao buduæu suradnju sa španjolskim reprezentativcem Rudyjem Fernandezom.

Iako je u NBA ligi još uvijek na snazi lockout, Nowitzki je dao izjavu iz koje se može išèitati kako vjeruje da æe sezone u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta ipak biti.

Naime, 26-godišnji Fernandez, u minule tri sezone èlan Portland Blaizersa, tijekom ovogodišnjeg drafta je u razmjeni prešao u redove aktualnih prvaka Dallas Mavericksa, èiji je èlan, dakako, i najveæi njemaèki as Dirk Nowitzki. Voða Dallasa na parketu vrlo se pohvalno izrazio o Fernandezu.

“Vjerujemo da nam može pomoæi oèuvati ono što nas krasi veæ sezonama. Donijet æe nam dinamiènost i brzinu u momèad, kvalitetnu obrambenu reakciju i dobar vanjski šut. U svakom sluèaju, bit æe bi zabavno igrati s njime u momèadi”, rekao je Nowitzki, te dodao:

“Što je još važnije, dolazak 26-godišnjeg krilnog španjolskog košarkaša æe osvježiti našu veæ pomalo vremešnu momèad.”

Ipak, pitanje je hoæe li doista Nowitzki i Fernadez dijeliti svlaèionicu ove sezone, s obzirom na lockout. Španjolski su mediji izvjestili kao je Fernandez dogovorio suradnju s Real Madridom u sluèaju lockouta u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE