Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki se vratio treninzima

Najbolji njemaèki košarkaš Dirk Nowitzki vratio se danas (ponedjeljak) treninzima nakon desetotjedne stanke po završetku Europskog prvenstva.

“Prvi dan treninga. Od Europskog prvenstva nisam imao loptu u ruci. Trebat æe mi vremena da se ponovo uhodam”, napisala je zvijezda Dallas Mavericksa na svom Twitter profilu.

Kao i obièno, Nowitzki je zapoèeo s treninzima sa svojim osobnim trenerom Holgerom Geschwindnerom kako bi se vratio u formu i pripremio za moguæi angažman u Europi u sluèaju otkazivanja cijele sezone u NBA ligi. Prema nedavnim izvještajima španjolskih medija interes za dovoðenjem Nowitzkog pokazao je madridski Real, a ta ponuda 33-godišnjeg Nijemca nije ostavila ravnodušnim.

“To je veliki klub s velikom tradicijom. Ne znam da li je to istina, ali ako je, moramo ju uzeti u razmatranje”, komentirao je Nowitzki za portal amerièke televizijske kuæe ESPN.

“Za mene je još uvijek nezamislivo da æe cijela sezona biti otkazana zbog lockouta, ali opet, morat æu uskoro donijeti odluku.”

Interes za Nowitzkim pokazali su i iz njegove rodne zemlje, pa ga tako u svojim redovima žele Brose Baskets, Alba i minhenski Bayern.

Latest Posts

NE PROPUSTITE