Thursday, December 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki se vratio treninzima

Najbolji njemaèki košarkaš Dirk Nowitzki vratio se danas (ponedjeljak) treninzima nakon desetotjedne stanke po završetku Europskog prvenstva.

- Advertisement -

“Prvi dan treninga. Od Europskog prvenstva nisam imao loptu u ruci. Trebat æe mi vremena da se ponovo uhodam”, napisala je zvijezda Dallas Mavericksa na svom Twitter profilu.

Kao i obièno, Nowitzki je zapoèeo s treninzima sa svojim osobnim trenerom Holgerom Geschwindnerom kako bi se vratio u formu i pripremio za moguæi angažman u Europi u sluèaju otkazivanja cijele sezone u NBA ligi. Prema nedavnim izvještajima španjolskih medija interes za dovoðenjem Nowitzkog pokazao je madridski Real, a ta ponuda 33-godišnjeg Nijemca nije ostavila ravnodušnim.

“To je veliki klub s velikom tradicijom. Ne znam da li je to istina, ali ako je, moramo ju uzeti u razmatranje”, komentirao je Nowitzki za portal amerièke televizijske kuæe ESPN.

- Advertisement -

“Za mene je još uvijek nezamislivo da æe cijela sezona biti otkazana zbog lockouta, ali opet, morat æu uskoro donijeti odluku.”

Interes za Nowitzkim pokazali su i iz njegove rodne zemlje, pa ga tako u svojim redovima žele Brose Baskets, Alba i minhenski Bayern.

Latest Posts

NE PROPUSTITE