Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki: Vjerujem da ću u Dallasu završiti karijeru

Najbolji njemački košarkaš svih vremena Dirk Nowitzki istanuo je kako je njegova izjava o mogućem odlasku iz Dallas Mavericksa bila pogrešno protumačena.

“Želim svoju karijeru okončati u Dallasu. No, istovremeno želim igrati za naslov prvaka. Nije mi u prirodi da se zadovoljavam prosječnim rezultatima”, rekao je nedavno Nowitzki za američku televizijsku postaju ESPN.

Prije dvije sezone je njemački as osvojio naslov NBA prvaka s Mavericksima. Ove sezone je propustio prvih 27 utakmica sezone zbog rehabilitacije od operacije koljena. Niti njegov povratak u sastav i lagani povratak u formu nije donio boljitak momčadi koja je na omjeru 13-23. Dallas je izgubio 10 od zadnjih 11 utakmica, pa navijači opravdano strahuju može li njihova momčad izboriti doigravanje ili će ga propustiti prvi puta u zadnjih 13 godina.

“Moja izjava je bila pogrešno protumačena. Ja sam jednom doveo malo u pitanje klupsku strategiju, odnosno što moramo učiniti da bismo vratili momčad prema vrhu.”

Ugovor s Dallasom vrijedi mu do 2014. godine. Kaže da ne razmišlja o promjeni sredine.

“To nije tema. Vjerujem da ću u Dallasu završiti karijeru. Nadam se da se opet možemo boriti za pozicije na vrhu”, zaključio je Nowitzki.

Latest Posts

NE PROPUSTITE