Thursday, December 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Nowitzki zapjevao pred razdraganom masom (video)

Kulminacija lude i nezaboravne proslave naslova NBA prvaka košarkaša Dallas Mavericksa u svom gradu dogodila se kada je Nijemac Dirk Nowitzki na balkonu uzeo mikrofon u ruke i animirao zbor tisuæa navijaèa s pjesmom ”We are the Champions”.

- Advertisement -

Ova se scena dogodila na kraju parade u Dallasu u èast NBA prvaka. Odnosno, prvog dijela velike proslave, buduæi da se ”drugo poluvrijeme” odigrava u American Airlines Centeru, domu Dallas Mavericska, kojeg su mahom ispunili vlasnici sezonskih ulaznica. Nosili su uglavnom plave majice, kao što su to èinili tijekom doigravanja. I oni su putem video-zida imali priliku pratiti prijenos parade, na kojoj je, kao se procjenjuje, 250.000 navijaèa, možda i više, slavilo svoju momèad koja je po prvi puta u povijesti osvojila naslov prvaka. Nesnosnoj vruæini usprkos.

Valja podsjetiti da su Mavericksi osnovani 1980. godine. Osnivaè franšize Donald Carter i njegova supruga Linda, kojoj je Carter darovao pokretanje kluba, predvodili su u bijelom kabrioletu kolonu na putovanju izmeðu kongresnog centra i arene. Navijaèi su okupirali ulice i ploènike kako bi pozdravili svoje junake.

“Fantastièno”, rekao je samo Carter.

- Advertisement -

Navijaèki su Nowitskom, prije nego je zapjevao, fanatièno skandirali: ”MVP, MVP!”…

“Nevjerojatno. Mi smo na vrhu svijeta, kakav je to fenomenalan osjeæaj. Na ovo sam èekao 13 godina. Fenomenalno, sada možemo samo uživati u ovome”, prièao je Nowitzki uz cigaru koju je uzeo od suigraèa Jasona Terryja.

Uz Nowitskog, na balkonu zgrade je mikrofon uzeo i vlasnik Mark Cuban, koji je predvodio navijaèe u drugoj rundi zbornog pjevanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE