Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nuggetsi i Bucksi imaju nove GM-ove

Nakon dužeg vremena Milwaukee Bucksi su postavili Jona Horsta na mjestu novog GM-a. Do prije par dana kao najveći kandidati za mjesto GM-a Bucksa bili su Justin Zanik (asistent GM-a Bucksa) i Arturas Karnisovas (asistent GM-a Nuggetsa) i Wes Wilcox (bivši GM Hawksa) ali jučer je Karnisovas postavljen za mjesto GM-a Nuggetsa, a ubrzo poslije toga i Bucksi su dobili novog GM-a.

Zanik je imao podršku jednog od vlasnika Bucksa Marca Lasryja i trenera Jasona Kidda, ali nije mogao da dobije potpunu podršku od ostalih čelnika i članova uprave.

Horst će zamijeniti bivšeg GM-a Bucksa Johna Hammonda koji je postavljen na istom mjestu GM-a, ali u Orlando Magicu. Čini se da je ovo ipak malo ubrzano postavljanje Horsta samo zbog blizine drafta, jer uveliko traju workouti s mladim nadama, ali i pregovori o potencijalnim razmjenama.

Horst je u Milwaukee došao 2008. godine i tako slijedio Hammonda koji je tada iz Detroit Pistonsa došao u Wisconsin.

Denver Nuggetsi su prije drafta izvršili promjenu u front officeu. Njihov dosadašnji GM Tim Connelly je dobio više ovlasti i postao je direktor košarkaških operacija, a četrdesetšestogodišnji Litavac Karnisovas je postao General Manager. Karnisovas je prošle godine bio jedan od kandidata za GM Netsa. U Nuggetse je Litavac došao 2013.godine i bio pomoćnik GM-a do jučer.

Vidjet ćemo ubrzo kakvi će na draftu biti prvi poslovi Horsta u Bucksima i Karnisovasa u Nuggetsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE