Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nuggetsi napunili Pacerse u Londonu, Warriorsi u drugom poluvremenu slomili Pistonse

Kao dio NBA Global utakmica, imali smo dva susreta koja su odigrana izvan SAD-a i Kanade. U Londonu Nuggetsi su odigrali impresivnu utakmicu i svladali Pacerse, dok su u Mexico Cityju Mavsi bili bolji od Sunsa. Spursi su pobijedili Lakerse s 40 poena razlike, dok su se Warriorsi lako obračunali s Pistonsima na domaćem terenu.

Denver Nuggets – Indiana Pacers 140:112

Nuggetsi su imali pet poraza zaredom prije ovog susreta, ali čini se kako im odgovara Londonsko tlo. Utakmica  je odigrana u Londonu u O2 dvorani. Nuggetsi su ovaj susret prelomili u trećoj četvrtini kad su pobijedili 39:20. Predvodio ih je Nikola Jokić s 22 poena, deset skokova, sedam dodavanja. Wilson Chandler je imao 21 poen, osam skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Danilo Gallinari je imao 18 poena, tri dodavanja i dva skoka. Jusuf Nurkić ubilježio je tri poena, dva skoka. Kod Pacersa najbolji je bio igrač s klupe, C.J. Miles s 20 poena, četiri skoka. Jeff Teague je imao 14 poena, devet dodavanja i tri skoka.

Brooklyn Nets – New Orleans Pelicans 95:104

Pelicansi su u ovaj susret ušli bez Anthonyja Davisa koji se ozlijedio u prošloj utakmici protiv Knicksa. Predvodio ih je Tyreke Evans koji je ubacio 29 poena, četiri skoka, četiri ukradene i tri dodavanja. Terrence Joens je imao 24 poena, 12 skokova. Jrue Holiday je ubacio 21 poen, četiri dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene.  Kod Netsa najbolji je bio Brook Lopez s 20 poena, šest skokova i tri dodavanja. Bojan Bogdanović je upisao deset poena, tri skoka i dva dodavanja. Sean Kilpatrick je ubacio 18 poena, sedam skokova.

New York Knicks – Chicago Bulls 104:89

Nakon što su izgubili nevjerojatnu utakmicu od 76ersa, Knicksi su se trgnuli i pobijedili domaću utakmicu protiv Bullsa. Najbolji u njihovim redovima bio je Carmelo Anthony koji je ubacio 23 poena, devet skokova i šest dodavanja. Derrick Rose je imao 17 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Mindaugas Kuzminskas je upisao 19 poena, četiri skoka i dvije ukradene. Bullsi su upisali treći poraz zaredom, a igrali su bez Jimmyja Butlera. Dwyane Wade predvodio je momčad s 22 poena, tri skoka, tri dodavanja i dvije ukradene. Jerian Grant je imao 14 poena, četiri dodavanja i tri skoka. Nikola Mirotić nije nastupao u ovom susret zbog problema sa zdravljem.

San Antonio Spurs – Los Angeles Lakers 134:94

Nakon što su Bucksi iznenadili, Spursi nisu smjeli dopustiti sebi još jedan poraz. Izašli su puni motivacije na teren i uništili Lakerse s 40 poena razlike. U prvom poluvremenu je bilo 18 razlike, a Lakersi su se poslije još više raspali. Kawhi Leonard imao je 31 poena, dva skoka, dva dodavanja i dvije ukradene. Pau Gasol upisao je 22 poena, devet skokova i šest dodavanja. LaMarcus Aldridge je imao 13 poena, četiri skoka. Kod Lakersa najbolji je bio Julius Randle s 22 poena, šest skokova, pet dodavanja. Jordan Clarkson je ubacio 14 poena, tri dodavanja.

Phoenix Suns – Dallas Mavericks 108:113

Ova utakmica odigrana je u Mexico Cityju, a Mavsi su imali dosta raspoloženih igrača. Deron Williams je bio najraspoloženiji, ubacio je 23 poena, 12 dodavanja i dva skoka. Harrison Barnes je imao 22 poena, pet dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Dirk Nowitzki je imao 18 poena, šest skokova, a Wesley Matthews je također imao 18 poena i još pet dodavanja. Sunsima nije pomogla ni odlična predstava mladog Devina Bookera koji je upisao 39 poena i tri dodavanja. Tyson Chandler je imao 14 poena i 19 skokova. Dragan Bender je odigrao osam minuta, a ubacio je pet poena i uhvatio jedan skok.

Golden State Warriors – Detroit Pistons 127:107

Warriorsi su upisali treću pobjedu zaredom. Prvo poluvrijeme završilo je vodstvom domaćina dva razlike, ali u trećem se stvorili dodatnu prednost u kojoj su pobijedili 41:19 nakon koje su mogli mirno privesti utakmicu kraju. Kevin Durant je imao 25 poena, devet dodavanja i šest skokova. Stephen Curry je ubacio 24 poena, šest dodavanja i pet ukradenih. Klay Thompson je imao 23 poena, tri skoka, tri dodavanja, dvije ukradene.Marcus Morris je bio najbolji kod Pistonsa s 21 poenom, pet skokova i tri dodavanja. Tobias Harris je upisao 18 poena, četiri skoka i tri ukradene. Boban Marjanović je imao jako dobru večer, ubacio je za 16 minuta 13 poena, 11 skokova i dva dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE