Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nuggetsi produžuju suradnju s Gallinarijem

Prema navodima nekoliko izvora Denver Nuggetsi ponudili su Danilu Gallinariju produljenje ugovora kojim æe tijekom sljedeæih èetiri godine zaraditi 42 milijuna dolara. Talijanski krilni igraè još uvijek nije zvijezda pa bi svota od 10 milijuna godišnje trebala zadovoljiti obje strane.

Igraè koji je došao u Denver kao dio velike razmjene koja je Carmela Anthonyja poslala u Knickse, za sada bilježi odliène partije te je vodeæi strijelac Nuggetsa ove sezone sa 17,4 poena po susretu te 5,2 skoka. Partije poput one kada je baš svome bivšem klubu zabio 39 poena u Gardenu pokazuju potencijal ovog igraèa te ne èudi èinjenica da George Carl misli kako je rijeè o buduæem All-Staru.

S 208 centimetara posjeduje moguænosti da napada koš iz reketa te uz to s odliènim šutem raširi napad te je jedan od kotaèiæa na kojima Nuggetsi temelje svoju buduænost. Rijeè je o mladom igraèu koji s 23 godine pred sobom ima lijepu buduænost ako æemo suditi po prve tri sezone koje je proveo u najjaèoj košarkaškoj ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE