Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nuggetsi se furioznom igrom u prve tri četvrtine vratili u igru u seriji protiv Lakersa

LAKE BUENA VISTAJamal Murray imao je 28 poena, 12 asistencija i dvije trice pred kraj utakmice, koje su spriječile Lakerse da ostvare potpuni povratak u utakmicu, pomažući Denver Nuggetsima doći do pobjede rezulttaom 114:106 u utorak navečer te smanjiti rezultat u seriji finala zapadne konferencije na 2-1.

Nuggetsi su u četvrtoj četvrtini izgubili gotovo svih 20 poena prednosti, koje su furioznom i agresivnom igrom u prve tri četvrtine ostvarili, ali su na kraju ipak uspjeli pobijediti, izbjegavajući skoro pa bezizlaznih 3-0 u seriji.

Denver je postavio NBA rekord jer im je uspjelo dva puta se vratiti od zaostatka 3-1 u ovogodišnjem doigravanju, ali niti jedna NBA momčad se nikad nije vratila od zaostatka 3-0.

Jerami Grant postigao je 26 poena, najviše u karijeri u doigravanju, a Nikola Jokić imao je 22 poena i 10 skokova za Nuggetse, koji će u četvrtak pokušati izjednačiti seriju u četvrtoj utakmici.

LeBron James imao je 30 poena, 11 asistencija i 10 skokova za Lakerse, koji ostaju dvije pobjede od prvog nastupa u NBA finalu u zadnjih deset godina. Anthony Davis, koji je zabio pobjedničku tricu sa zvukom sirene u drugoj utakmici, postigao je 27 koševa.

Nuggetsi su vodili 20 poena na preostalih 10 i pol minuta do kraja utakmice, a nakon toga su Lakersi imali seriju 19-2, okrećući se zonskoj obrani i forsirajući promašaje Nuggetsa koji su doveli do lakih poena. Nuggetsi su ipak uspjeli izdržati nalet Jezerčana te ostvarili veliku i bitnu pobjedu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE