Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

O.J. Mayo dogovorio suradnju s Bucksima

Zanimljiva situacija u kojoj se i Monta Ellis i Brandon Jennings nalaze na tržištu natjerala je Buckse da donesu tešku odluku i usmjere budućnost na jednog od ova dva prilično slična igrača, koji kako se čini ipak ne mogu zajedno. Kako je Ellis slobodan igrač i već je izjavio kako nema namjeru ostati, uprava Bucka odlučila se na zadržavanje Jenningsa pod bilo koju cijenu.

S obzirom na odlazak Mikea Dunleavyja, J.J. Redicka i sve vjerojatniji Ellisa, postalo je jasno kako će se Bucksi morati pojačati na poziciji gdje su zadnjih nekoliko godina bili dosta jaki. Doveden je O.J. Mayo, koji će potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna dolara.

Mayo dolazi iz Dallasa gdje je odlično započeo prošlu sezoni i bio nositelj ekipe za vrijeme ozljede Dirka Nowitzkog, no značajno je pao u formi i totalno izgubio povjerenje trenera, koji ga je i javno prozivao, pa je postalo jasno kako njegova karijera u Dallasu nema budućnosti.

Riječ je o šuteru s 25 godina na leđima, najbolju sezonu u ligi odigrao kao novak u Memphisu, a tijekom petogodišnje karijere poznat je po nekonstantnosti u formi. Ipak nema sumnje kako je riječ o talentiranom igraču, koji je popravio igru u obrani i može biti dobro pojačanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE