Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

O.J.Mayo: ”Ne igram za nagrade”

Mnogi æe se složiti da je od svih novaka O.J.Mayo zasada najviše pokazao i mnogi mu veæ pripisuju nagradu novaka godine. Što on misli o tome svemu možete proèitati u kraæem intervjuu.

Mnogi æe reæi da si nadmašio sva oèekivanja kroz svoju prvu treæinu rookie sezone. Jesu li u pravu?
Možda. Igrao sam dosta dobro. Pokušavam zabiti lake koševe i pustim da se sve odvija u ritmu utakmice. Ali ostavit æu vama da me ocijenite.

Kada si stigao u NBA, nisi oèekivao da æeš biti okružen sa sedam igraèa koja imaju 23 godine?
Malo je teško jer smo svi poprilièno mladi. Ovo je teška liga za ovako mladu momèad poput nas. Više uèimo od protivnika nego jedni od drugih. Ali to je ujedno i dobra stvar jer rastemo zajedno. Osjeæam ako ostanemo zajedno sljedeæe dvije ili tri godine da æemo postati posebna momèad u ligi.

Jesi li ljut što su te Timberwolvesi zamijenili na samu noæ drafta?
Nisam ljut. Taj mi je trade otvorio oèi da shvatim da je sve ovo samo posao, sve od prvog dana. Sretan sam samo što se nisam smjestio u Minnesotu i da me onda zamijene. Nije bilo vremena za to. Stavio sam kapu Minnesote i za 30 minuta kasnije gledam na ESPN-u kako govore da æe se odviti blockbuster trade. Ali bilo je izvrsno kada sam sljedeæi dan letio u Memphis sa Darell Arthurom.

Jesi li saèuvao tu kapu Wolvesa?
Da, saèuvao sam ju. To je prva kapa koju sam tu veèer stavio na glavu,pa sam je saèuvao.

Mnogo se prièa o nagradi novaka godine. Koliko dobro znaš Derricka Rosea i misliš li da ga možeš pobijediti?
Znam ga dosta dobro. Odrasli smo igrajuæi jedan protiv drugog sve od osmog razreda. Ali pokušavam ne obraæati na to pažnju. To je izvrsna nagrada koju igraè može osvojiti. Ali to nije ono za što ja igram.

Latest Posts

NE PROPUSTITE