Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

O.J. Mayo postaje slobodan igrač

Bek Dallas Mavericksa, O.J. Mayo ima u svome ugovoru opciju prema kojoj može ostati u Dallasu i sljedeće sezone. On ju pak neće iskoristiti te će već ovoga ljeta kao slobodan igrač primati ponude i ostalih ekipa lige.

Mayo bi ostankom u Dallasu još jednu sezonu zaradio 4,2 milijuna dolara, a vjerojatno se nada da će novi ugovor kojeg dobije biti izdašniji. Izrazio je želju da potpiše novi ugovor s Dallasom, ali možda će dobiti ponudu neke druge ekipe koju neće moći odbiti.

“Želim dugoročni ugovor, koji će mi dati sigurnost u narednim godinama”, izjavio je Mayo jučer, nakon što su Dallas Mavericksi završili sezonu u kojoj nisu izborili doigravanje po prvi puta u zadnjih 13 godina.

Kao slobodan je igrač Mayo prošlo ljeto potpisao za Dallas, a ove je sezone odigrao svih 82 utakmice, tijekom kojih je bilježio 15,3 poena, 4,4 asistencije i 3,5 skoka po utakmici. Kako je sezona odmicala tako je padala razina njegove igre, ali ono što je pružao u prvom dijelu sezone bilo je vrlo dobro i možemo očekivati da vodstvo Dallasa, na čelu s Markom Cubanom, ponudi novi ugovor ovom 25-godišnjem košarkašu.

Trener Dallasa Rick Carlisle izrazio je želju da se Mayo vrati u ekipu, no zna da će glavni motivator njegove odluke o novoj ekipi biti novac: “Kao i sve ostalo u ovome svijetu, vjerojatno će novac imati presudnu ulogu u njegovoj odluci. Imao je vrlo dobru sezonu s nama i sigurno će brojne ekipe biti zainteresirane za njega.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE