Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

O.J. Mayo se pridružuje slobodnim igračima

Dallas Mavericksi su jučer saznali da je O.J. Mayo raskinuo ugovor s ekipom te da će na tržištu slobodnih igrača tražiti novu ekipu u kojoj će nastaviti karijeru.

Mayo je prije početka prošle sezone potpisao dvogodišnji ugovor s Mavericksima, ali je imao opciju prema kojoj je mogao raskinuti svoj ugovor nakon odrađene prve godine, što je i napravio. Da je ostao, dobio bi 4,3 milijuna dolara za sljedeću sezonu, no vjerojatno se nada da će mu nova ekipa ponuditi unosniji ugovor.

Dok je Dirk Nowitzki bio ozlijeđen na početku sezone, Mayo je vodio glavnu riječ u ekipi, no povratkom Nijemca njegova je uloga smanjena i više nije pružao dobre igra kao na početku sezone. Unatoč tome, brojke od 15,3 poena i 4,4 asistencije po susretu izgledaju vrlo dobro i možemo očekivati da će biti puno interesa za njegove usluge.

Mavericksi neće previše žaliti za njegovim odlaskom jer je njima u cilju da oslobode što više prostora pod salary capom, kako bi imali više šanse dovesti glavne slobodne igrače ovoga ljeta. To su Chris Paul i Dwight Howard, no gotovo je sigurno da će Paul ostati u Clippersima, tako da je njihova glavna meta Howard. Mark Cuban sigurno je pripremio primamljivu ponudu za trostrukog najboljeg obrambenog igrača lige, koji će navodno svoju odluku o ekipi u kojoj će nastaviti karijeru donijeti 10. srpnja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE