Sunday, December 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

O.J. Mayo suspendiran na 10 utakmica

Vodstvo NBA lige je suspendiralo igraèa Memphis Grizzliesa O.J Maya na deset utakmica bez plaæe zbog kršenja pravila lige i anti – doping programa.

- Advertisement -

Mayo je bio pozitivan na dehidroepiandrosteron (DHEA), istu substancu zbog koje je Rashard Lewis bio suspendiran na poèetku sezone 2009 – 2010. Suspenzija za Maya zapoèinje u petak 28. sijeènja, kada Grizzliesi gostuju u Philadelphiji, a povratak æe mu biti protiv iste ekipe ali u Memphisu 15. veljaèe.

Mayo je naravno iznimno razoèaran sa ovakvom odlukom, i naravno govori kako nije znao da je ovo sredstvo zabranjeno u ligi. ”Isprièavam se svojim suigraèima, koje moram ostaviti da se bore bez mene, kao i naravno cjelokupnoj organiziciji Grizzliesa”.

Ove sezone Mayo više ulazi s klupe, pa je tako startao u samo 15 utakmica, a u prosjeku igra èak deset minuta manje nego prošle sezone. To ga je dovelo i da mu je i prosjek koševa pao u odnosu na prošlu sezonu, pa tako postiže 12.2 koševa uz 2.6 skokova i 1.9 asistencija, dok je prošle sezone postizao 17.5 koševa, uz 3.8 skokova i 3.0 asistencija. Tako je vrlo èesto bio spominjan u raznim tradeovima, ali je i dalje Grizzlie, pitanje je hoæe li ga i nakon ovoga htjeti zadržati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE