Sunday, June 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Obama bi Jamesa u Chicagu, Bloomberg u New Yorku

Borba za LeBrona Jamesa poprimila je razmjere prvorazrednoga politièkog pitanja u Sjedinjenim Državama. Za ponajboljeg košarkaša današnjice agitiraju èak i najugledniji politièari.

Preko savjetnika iz vlastitog Ureda, Davida Axelroda, predsjednik Barack Obama poruèio je da bi najradije vidio Clevelandova krilnog igraèa, od ljeta slobodnog agenta, u redovima omiljenih Bullsa.

“Predsjednik se ne želi miješati u LeBronov transfer. Kao navijaè Chicaga, naravno, misli da bi najbolje izgledao u dresu Bullsa.”

Predsjednik, koji je bio zastupnik Illinoisa u Amerièkom senatu, navija za klubove iz Chicaga, poput Bullsa ili White Soxa (bejzbol).

U New Yorku bi Jamesa pak rado vidio tamošnji gradonaèelnik Michael Bloomberg. Nagaða se da se za njega bore i Knicksi i Netsi.

“Ne bih se želio opredjeljivati za klub iz mog grada u kojem bih ga radije vidio, ali bih jako volio da nam doðe u New York City” rekao je Bloomberg dodavši:

” Ako Jamesa zanima kako je živjeti u New Yorku, mogu mu samo reæi da ja uživam u statusu Njujorèanina. Uživaju u njemu moja djeca, pa bi sigurno uživao i on. Nema boljeg grada na kugli zemaljskoj.”

Cijelu je profesionalnu karijeru, sedam dugih godina, James proveo u rodnom Clevelandu. Naslov nije uspio osvojiti nakon što je u dvjema proteklim sezonama posustajao veæ u polufinalu Istoène konferencije.

Bezuvjetni slobodni agent James postaje 1. srpnja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE