Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Obama i dalje agitira za LeBrona u Bullsima

Ukoliko nije siguran da do NBA prstena može doæi u redovima Cleveland Cavaliersa, predsjednik Sjedinjenih Amerièkih Država Barrack Obama smatra da se prilika za to LeBronu Jamesu nudi u Chicago Bullsima.

Obama je i sam navijaè Bullsa, a nakon što je preko savjetnika iz vlastitog Ureda, Davida Axelroda, poruèio što smatra o toj moguænosti, sada se i sam “odvažio” ustvrditi:

“Znate da se ne bih htio miješati. Samo æu reæi da Derrick Rose i Joakim Noah èine priliènu èvrstu okosnicu u koju bi se LeBron mogao lakoæom uklopiti.”

“Za njega bi najbolje i najvažnije bilo da se naðe u momèadi u kojoj poštuje trenera i u kojoj napornim radom sa suigraèima može ostvariti ono što želi. Ukoliko Cleveland takvo što ne nudi, onda ondje ne bi niti trebao ostati” veli Obama koji je je Jamesovu situaciju usporedio sa onom u kojoj su se nalazili Chicago Bullsi prije no što je momèad ojaèana vjerom Michaela Jordana u trenera Phila Jacksona, Pippena i ostalih suigraèa.

– Tek kada je slika dobila svoj okvir otvorila se moguænost dolaska do naslova. Isto je bilo i s Kobeom Bryantom koji je osjetio potporu prvo Shaquillea O’Neala, a potom i Paua Gasola. Mislim da LeBron to još nema i to je ono što mora pronaæi – zakljuèio je predsjednik SAD-a pri gotovo pa i agitiranju za Jamesa u Bullsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE