Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Objavljene All-Star petorke Istoka i Zapad

NBA liga objavila je rezultate glasovanja odnosno startne petorke All-Star utakmice između Zapadne i Istočne konferencije, koja će se održati sljedećeg mjeseca u Houstonu.

Četiri košarkaša iz Los Angelesa, po dva iz Lakersa i Clippersa, predvodit će startnu petorku Zapadne konferencije, dok će s druge strane igrači Miamija i Bostona također imati po dva igrača.

Kobe Bryant i Dwight Howard startat će kao igrači Lakersa, dok će Chris Paul i Blake Griffin bit predstavnici Clippersa. “Uljez” u petorki Zapadne konferencije je igrač Oklahoma City Thundera – Kevin Durant.

Na Istoku je slična situacija. LeBron James i Dwyane Wade predstavljaju Heat, a Kevin Garnett i Rajon Rondo Celticse u početnoj postavi, dok je “uljez” na Istoku igrač New York Knicksa Carmelo Anthony.

Recimo i da je najviše navijača NBA lige glasovalo za Kobea Bryanta (1.591.437), koji je za otprilike 7.800 glasova pretekao trenutno najvećeg kandidata za MVP nagradu regularnog dijela sezone – Jamesa.

Također, Bryant će po 15. put u karijeri započeti All-Star utakmicu kao član startne petorke, čime je ujedno postao i rekorder. Garnett se 15. pozivom na All-Star utakmicu izjednačio na drugom mjestu svih vremena s Bryantom i O’Nealom, dok je rekorder legendarni Kareem Abdul-Jabbar s 19 nastupa.

Rezervni igrači konferencija bit će objavljeni sljedećeg četvrtka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE