Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Objavljene All-Star rezerve, prvi nastupi za četvoricu igrača

NBA liga objavila je imena 14-orice košarkaša koje su treneri izabrali za nastup na All-Star utakmici koja će se odigrati 16. veljače u New Orleans Areni.

U Istočnoj konferenciji kao rezerve su izabrani Miamijev Chris Bosh, kojem će to biti deveti nastup na All-Staru, DeMar DeRozan (Toronto), Paul Millsap (Atlanta) i John Wall (Washington), kojima će to biti debitantski nastupi, te Joe Johnson (Brooklyn), Roy Hibbert (Indiana) i Joakim Noah (Chicago).

U Zapadnoj konferenciji rezerve predvodi Nijemac Dirk Nowitzki (Dallas), kojem će to biti 12. All-Star nastup. Slijede LaMarcus Aldridge (Portland), James Harden (Houston), Dwight Howard (Houston), debitant Damian Lillard (Portland), Tony Parker (San Antonio) i Chris Paul (LA Clippers).

Podsjećamo, u startnu petorku Istoka glasovima navijača izabrani su Kyrie Irving (Cleveland), Dwyane Wade (Miami), LeBron James (Miami), Carmelo Anthony (New York) i Paul George (Indiana). U startnu petorku Zapada izabrani su Stephen Curry (Golden State), Kobe Bryant (LA Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Blake Griffin (LA Clippers) i Kevin Love (Minnesota).

Rezervne igrače za All-Star izabralo je 30 NBA trenera koji su glasali za sedmoricu igrača iz vlastitih konferencija. Trener Istočne konferencije bit će Indianin Frank Vogel, dok će Zapad voditi Oklahomin Scott Brooks.

Latest Posts

NE PROPUSTITE