Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Objavljeni najbolji igrači, treneri i rookie igrači za travanj

NBA liga je objavila najbolje pojedince u travnju.

Kao najbolji igrači travnja izabrani Paul George i Chris Paul.

Krilo Indiana Pacersa Paul George je u travnju postizao 32,8 poena, 8,4 skoka i 4,9 asistencija te je pomogao Pacersima da ostvare omjer 5-1 i ostvare nastup u playoffu 6. put u sedam sezona (propustili playoff u sezoni 2014/2015).

Razigravač Los Angeles Clippersa Chris Paul je postizao 21,2 poena, 9,8 asistencija i 5 skokova u travnju i pomogao Clippersima da ostvare svih 5 pobjeda u travnju.

Za najbolje trenere izabrani su Nate McMillan koji trenira Indiana Pacerse i Doc Rivers iz LA Clippersa.

McMillan je vodio Pacerse do omjera 5-1 u travnju. Pacersi su sezonu završili s 5 uzastopnih pobjeda i sezonu su završili kao sedmi na Istoku što im donosi duel s Cleveland Cavaliersima.

Clippersi su završili sezonu sa 7 uzastopnih pobjeda (omjer 5-0 u travnju po čemu su jedina momčad bez poraza u travnju) i sezonu su završili kao četvrti na Zapadu (score 51-31) što im donosi duel s momčadi Utah Jazz. Clippersi su inače protivnike pobjeđivali s 16,4 poena više uz 51,5 % šuta iz igre. Zadnjeg dana su Clippersi pobijedili Sacramento Kingse 115-95 i osvojili četvrto mjesto na Zapadu, što im u eventualnoj majstorici donosi prednost domaćeg terena.

Za najbolje rookie igrače u travnju izabrani su razigravač Phoenix Sunsa Tyler Ulis i centar New York Knicksa Willy Hernangómez.

Hernangómez je u travnju postizao 12,5 poena, 8,5 skokova i 3 asistencije.

Ulis je predvodio sve rookie igrače u travnju. Postizao je 20,7 poena i 6,8 asistencija u travnju i tako se pridružio Damianu Lillardu koji je bio zadnji rookie igrač koji je postizao toliko poena i asistencija u nekom mjesecu (Lillard u ožujku 2013. godine). Ulis je imao i 3,5 skoka uz 48,5 % šuta iz igre, 37 % za tri i 78,3 % uspješnosti s linije slobodnih bacanja. U utakmici protiv Houston Rocketsa 2.travnja je ostvari career-high od 34 poena, dok je protiv Dallas Mavericksa ostvario 20 poena i 10 asistencija i po tome je bio jedini rookie igrač koji je ostvario 20 ili više poena i 10 ili više asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE