Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Obrana Heata iznenadila Anthonyja

Miami Heat je u prvoj utakmici doigravanja pregazio Knickse rezultatom 100:67, ponajviše zahvaljujuæi odliènoj obrani.

Knicksi su tako utakmicu završili sa samo 35,7% uspješnosti šuta, a prva napadaèka opcija, Carmelo Anthony, pogodio je samo 3 šuta od 15 pokušaja. “Nisam to oèekivao”, priznao je Anthony. “Mislim da su napravili znaèajne prilagodbe protiv mene, slali su visoke igraèe na mene, po dva i tri igraèa u isto vrijeme. Sada je vrijeme da se mi prilagodimo njima.”

Trener Heata Erik Spoelstra uputio je LeBrona Jamesa da dobro pritisne Anthonyja, te da mu onemoguæi primanje lopte. “Pokušali smo biti agresivniji, paziti na neke stvari, otežati mu hvatanje lopte”, kaže Spoelstra. “Carmelo æe se prilagoditi. Predobar je igraè i šuter, naæi æe naèin da se otvori. On može stvoriti pritisak našoj obrani, ali najvažnija je naša aktivnost i posveæenost igri na višoj razini.”

James je odigrao odliènu utakmicu s 32 poena (šut 10-14), 4 skoka, 3 asistencije i 4 ukradene lopte. Ipak, oèekuje puno boljeg Anthonyja u sljedeæoj utakmici. “Prilagoditi æe se kao i svi vrhunski igraèi”, rekao je James. “Moramo biti spremni na njega u utakmici broj 2.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE